- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak pakietu 120 minut w Nowym Mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma w Nowym Mój Orange tego pakietu, znaczy jest tylko podane ile mam minut do wykorzystania w owym pakiecie, ale modyfikować nie da się bo zapomniano go tam umieścić - tak myślę 😉
Jest pakiet 100 pakiet 200 pakiet na stacjonarne też, a pakietu 120 minut do wszystkich - brak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Wpis został scalony z niniejszym tematem, ponieważ porusza to samo zagadnienie - Moderator Wiktor ◄
Tak się troszkę pobawiłam aplikacją, weszłam w pakiet 120 minut i co zobaczyłam ano to, że w aplikacji jest możliwość dokupienia ulubionego pakietu ( minuty do wszystkich w aplikacji się nazywa ), a na stronie www. Nowego Mój Orange owego pakietu brak w dalszym ciągu i kropka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
z tego co mi się udało ustalić, to... Ten pakiet, podobnie jak kilka innych niszowych, nie jest prezentowany w NMO, bo należy on do pakietów mało popularnych i mało atrakcyjnych (niestety ). Tzn. że korzysta z niego w praktyce znikoma liczba użytkowników... No i żeby nie wydłużać i tak już pokaźnej listy z usługami, został on ukryty. (Jeżeli taka usługa jest aktywna, to wtedy pojawi się na liście "Moje aktywne pakiety i usługi").
Nadal można go aktywować w innych kanałach, m.in. na czacie, infolinii czy właśnie w apce Mój Orange 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co Ty @Wiktor nie powiesz
Mało popularny pakiet ? Ja mam już 800 ponad minut do wykorzystania i za dwa dni będę miała o 120 minut więcej 🙂 Pakiet za 9 zł jest bardzo atrakcyjny bo minuty się kumulują i rosną a nie przepadają jak to jest w innych pakietach
Dobrze, że wlazłam w apkę bo nie wiedziałam, że tam mogę sobie owy pakiet dokupić też 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może i niszowa, ale przynajmniej dzięki Piotrekk85 dodaliśmy o nim informacje w Bazie Wiedzy: https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Na-kart%C4%99/Pakiet-120-minut-do-wszystkich/ta-p/121847 To pewnie jeszcze nie koniec.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I tak trzymać @Wojciech 🙂 🙂 oraz @Piotrekk85
- « Poprzedni
-