- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange, nie działa
Tak czytam różne wątki z problemami z apką MO i chyba jestem "szczęśliwcem" gdyż mając ją od kilku lat nie miałem żadnych problemów, czy to po zmianie telefonu, czy to po kolejnych aktualizacjach, zawsze działała i działa (oczywiście poza okresami prowadzenia prac technicznych ale to zrozumiałe).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72napisał(-a)Tak czytam różne wątki z problemami z apką MO i chyba jestem "szczęśliwcem" gdyż mając ją od kilku lat nie miałem żadnych problemów, czy to po zmianie telefonu, czy to po kolejnych aktualizacjach, zawsze działała i działa (oczywiście poza okresami prowadzenia prac technicznych ale to zrozumiałe).
Jeszcze jest opcja, że w zawsze podczas odpalania MO trafiałeś w okienko jej stabilności 😉.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dawid_Paris może i tak, lecz te, jak to nazwałeś "okienko jej stabilności" musiałoby w moim przypadku występować niezwykle często gdyż mobilnie za pomocą apki wchodzę i korzystam z forum NO czyli średnio około 3 godzin na dobę (w różnych przedziałach czasowych).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72napisał(-a)@Dawid_Paris może i tak, lecz te, jak to nazwałeś "okienko jej stabilności" musiałoby w moim przypadku występować niezwykle często gdyż mobilnie za pomocą apki wchodzę i korzystam z forum NO czyli bardzo często...
Za pomocą aplikacji MO logujesz się na forum NO?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie loguję się do apki (odcisk palca), klik Pomoc na dole i następnie klik Forum i już jestem (jak wchodzisz za pierwszym razem to trzeba się zalogować, a później już pamięta)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72napisał(-a)Nie loguję się do apki (odcisk palca), klik Pomoc na dole i następnie klik Forum i już jestem (jak wchodzisz za pierwszym razem to trzeba się zalogować, a później już pamięta)
Cenna wiedza, dziękuję 👌.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli zostaje mi czekać, na nową wersję aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Castielnapisał(-a)Czyli zostaje mi czekać, na nową wersję aplikacji.
Prędzej na usunięcie przyczyny nie działania obecnej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 przecież pamięta też w każdej przeglądarce, byleś nie czyścił ciasteczek 😉
Tak na poważnie... To tak nie powinno być, bo ktoś wchodząc z twojego telefonu czy komputera, od razu ma dostęp do forum, mi tak kuzyn usunął dawno temu, tu konto, niby nic, jednak szkoda mała była 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange – Aplikacje w Google Play
Problem nie jest jednostkowy, tu sporo zgłoszeń.
Mi działa MO na telefonie.