- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Piotr_MO nawiązując do
Na moim telefonie z androidem 6 apka v5.53 działa bez problemu, pomijając tylko problem z logowaniem biometrycznym które zostało popsute parę miesięcy temu...
mała aktualizacja: aplikacja działa również na tablecie z lolipopem 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Piotr_MO ze względów bezpieczeństwa hasło do aplikacji można zapisać na max dwóch urządzeniach.
chyba jestem kiepski z matematyki 😉
@Paulina_MO @Piotr_MO zachęcam do lektury tego wątku, bo większość rzeczy o których było na AMA można znaleźć tutaj całkiem nieźle zbadane i udokumentowane.
i np jeszcze tu są problemy nierozwiązane. Niby drobiazgi, ale ... trwa to i trwa... dlaczego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Wersja 5.54
Próbowałem doładować karta jednocześnie ją zapisując na przyszłość w aplikacji. Niestety nie mogłem zatwierdzić kodu z SMS-a i transakcja nie doszła do skutku. Spróbowałem drugi raz i oto co zobaczyłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Natomiast nie da się jej zainstalować na telefonie z systemem android 4.1.1. Na telefonie z 5.1 potwierdzam, instaluje się i działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro moje problemy z autoryzacja ustąpiły jak wyczyściłem pamięć aplikacji. Podejżewam, że odinstalowanie i ponowna instalacja też pomoże, ale nie mam obecnie jak sprawdzić, bo teraz uparcie działa bezproblemowo. Ciekawe, czy u Ciebie by pomogło?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Ten błąd był trochę dziwny i prawdę mówiąc pierwszy raz się spotkałem z czymś takim. Otóż jak pojawiła się strona z banku do wpisania kodu z smsa, to po jego wpisaniu nie działał żaden z wyświetlonych przycisków (zatwierdź/ponów/anuluj). Jak ponownie uruchomiłem aplikację to mnie wylogowało i co ciekawe nie przyjmowało prawidłowego hasła. Telefon w końcu doładowałem w aplikacji z innego telefonu, a potem na pierwotnym telefonie aplikacja zaakceptowała hasło. Zobaczymy czy przy następnym doładowaniu poprosi mnie o kod cvv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro jak użyłeś innego smartfona do wykonania doładowania, to czy smartfon na którym nie poszło nie ma za starego androida? Apka może działać, ale płatności już mogą nie przejść.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Android 6 - dotychczas wszystko działało, a drugi ma 9.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Planowane weekendowe "grzebanko" w apce
- Oznacz jako nowe
- Zakładka