- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Ciekawe, czy znowu będą problemy po tym grzebanku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Jak działała u was apka przez ten weekend? U mnie nie było żadnych przerw, potrzebne funkcje działały bez problemów, na wszystkich kontach, do których mam dostęp. Teraz jeszcze się dopatrzyłem, że nie miałem żadnego powiadomienia w sprawie prac serwisowych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
U mnie nadal komunikat o pracach serwisowych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur no właśnie dziwne bo komunikat o pracach serwisowych był, a apka działała i w sobotę i w niedzielę, nawet w nocy sprawdzałem (żadnej przerwy nie miałem).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Być może prace serwisowe były na kontach tylko części klientów, albo doszli już do takiej wprawy, że są wstanie przeprowadzić pracę bez wyłączania apki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Czy macie problem z kontem Mój Orange? Na aplikacji mnie wyrzuciło, a po ponownym zalogowaniu wyświetla mi, że hasło jest nieprawidłowe, natomiast przez www jest informacja, że podany adres e-mail nie istnieje, mimo, że kilka minut temu bez problemów się logowałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Problem powinien zostać rozwiązany w ciągu najbliższych kilku godzin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Bartłomiej dowiedziałem się, że problemy z logowaniem na konto Mój Orange występują od rana, natomiast mi dopiero tera się pojawił.
Mam potwierdzone, że problem jest znany, technicy nad nim pracują i do kilku godzin powinien być rozwiązany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArturnapisał(-a)Czy macie problem z kontem Mój Orange? Na aplikacji mnie wyrzuciło, a po ponownym zalogowaniu wyświetla mi, że hasło jest nieprawidłowe, natomiast przez www jest informacja, że podany adres e-mail nie istnieje, mimo, że kilka minut temu bez problemów się logowałem.
Mi się dane numerów w MO nie wyświetlają od kilku godzin, ale aplikacja startuje poprawnie, pewnie jakieś prace są prowadzone 😐
Wyświetla się "Ale nam nie poszło"... 😄
Ty masz grubszy problem, pewnie z kontem MO 😐
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Anonim ja już o swoim koncie nie mam co wspominać. Numery poprzenosiłem na konto córki i żony i właśnie na tych kontach są problemy z logowaniem.
Na infolinii dostałem informacje, że problem z logowaniem jest znany, występuje od rana, trwają prace nad usunięciem usterki. Coś globalnego wyskoczyło.