Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Mój Orange 5.x

ROZWIĄZANE
spiro
Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny

Aplikacja Mój Orange 5.x

Ja bym przeinstalował aplikację, albo zainstalował ją na innym urządzeniu i tam spróbował.

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Aplikacja Mój Orange 5.x

@Zeusek wczoraj lub dziś z rana były jakieś poprawki na aplikacji Mój Orange, więc może być zasadna sugestia @spiro o przeinstalowaniu aplikacji.

Zeusek
Poziom 27, Znawca Przestworzy

Aplikacja Mój Orange 5.x

Dodało kartę przy doładowaniu, tam wybrałem sposób doładowania i potem poprosiło o dane karty. W opcjach aplikacji widzę że karta jest zapamiętana.
Szkoda że tak na około trzeba dodać a nie bezpośrednio... ale ważne że się udało.
ketrasaArtur

Aplikacja Mój Orange 5.x

Wiadomość zawiera hiperłącze
spiro
andrzej1441
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Aplikacja Mój Orange 5.x

Wiadomość zawiera hiperłącze

Jak długo czeka się na pojawienie się na koncie w aplikacji nowego zarejestrowanego numeru w ofnk?

Na stronie MO pojawił się po około godzinie a w Aplikacji?

Rejestracja 15:22. Na stronie MO już o 17:20.

Data w formacie MM.DD.YYYY

Standardowe SMSY także po ukraińsku.

Index Status Number Content Date Operation

1

Orange
Witaj w Orange na karte! Na dobry poczatek otrzymujesz 6GB na 14 dni. Wlacz za darmo nielimitowane rozmowy i SMS-y do wszystkich komorkowych w Orange wysylajac START pod 131 (koszt SMS do Orange). Wiecej na www.orange.pl/nakarte
03.17.2022 15:22:05Delete| Reply| Forward
2

Orange
Przypominamy, ze jako Orange jestesmy administratorem Twoich danych osobowych. Informacje o tym, jak wykorzystujemy Twoje dane i jakie masz prawa, znajdziesz pod bezplatnym linkiem www.rodo.orange.pl
03.17.2022 15:22:00Delete| Reply| Forward
3

Vitayemo. Vash nomer zablokovano. Shchob vin buv aktyvnym, yoho neobkhidno zareyestruvaty. Tse mozhna zrobyty v kozhnomu mahazyni (napr. Zabka), kiosku, servisnomu tsentri Orange abo na poshti. Neobkhidno maty z soboyu oryhinal pasportu abo kartu pobytu. My z Vamy.
03.17.2022 15:20:23Delete| Reply| Forward
4

Twoja prośba o rejestrację została wysłana do numeru ... . Wskazany numer ma godzinę na odpowiedź.
03.17.2022 15:17:05Delete| Reply| Forward
5

Witaj. Twoj numer na karte (...) jest zablokowany. Konieczna jest jego rejestracja. Zapraszamy z dowodem osobistym do kiosku, na poczte lub do innego punktu rejestracji (pelna lista na zarejestrujnumer.pl). Za chwile otrzymasz takze instrukcje rejestracji numeru za pomoca SMS-a.
03.17.2022 15:15:08Delete| Reply| Forward
6

Mozesz zarejestrowac ten numer nie wychodzac z domu. Wyslij bezplatny SMS pod 80280. W tresci wpisz inny numer w Orange, ktory ma uwowe na Abonament, Mix, Zetafon lub jest juz zarejestrowanym numerem na karte. Potwierdzenie rejestracji otrzymasz SMS-em. Wiecej na zarejestrujnumer.pl.
03.17.2022 15:15:08Delete| Reply| Forward
ketrasaArtur

Aplikacja Mój Orange 5.x

@andrzej1441 nie ma reguły, kiedy po rejestracji nowego numeru pojawi się na koncie. Miałem sytuację, że po kilku minutach numer pojawiał się na koncie Mój Orange, a czasami trzeba było czekać ponad 12 godzin.

andrzej1441
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Aplikacja Mój Orange 5.x

W końcu po ponad 5 godzinach nr pojawił się w aplikacji, a na MO już był po niecałej godzinie..

Highlighted
spiro

Aplikacja Mój Orange 5.x

@tolek potwierdzam, ze po osiągnięciu DL ponad 100mbit, przy UL skala nadal ma 100. Niestety mój UL był na tyle niski, że nie namieszał na skali.

spiro

Aplikacja Mój Orange 5.x

Wiadomość zawiera obraz

@spironapisał(-a)

@ketrasaArtur czyli jest tak jak u mnie - aplikacja potrafi wyświetlić tylko dwa ostatnie urządzenia, na trzecim się wywala i trzeba kombinować.

Czy nazwy telefonów są prawidłowe? czy są tam powtórzenia?

Jak widać nazwy urządzeń są dość różnie potraktowane

Screenshot_20220401-154959.png

Dodatkowo na samsungu aplikacja MO jest usunięta, a po kliknięciu w wyloguj nic się nie dzieje i można tak sobie klikać i klikać... Nie rozumiem jak można wypuszczać tak niedorobione rzeczy