- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Ja bym przeinstalował aplikację, albo zainstalował ją na innym urządzeniu i tam spróbował.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Szkoda że tak na około trzeba dodać a nie bezpośrednio... ale ważne że się udało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Zeusek super, że się udało. Możesz teraz skorzystać z promocji 100 GB:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Jak długo czeka się na pojawienie się na koncie w aplikacji nowego zarejestrowanego numeru w ofnk?
Na stronie MO pojawił się po około godzinie a w Aplikacji?
Rejestracja 15:22. Na stronie MO już o 17:20.
Data w formacie MM.DD.YYYY
Standardowe SMSY także po ukraińsku.
Index Status Number Content Date Operation
1 | Orange | Witaj w Orange na karte! Na dobry poczatek otrzymujesz 6GB na 14 dni. Wlacz za darmo nielimitowane rozmowy i SMS-y do wszystkich komorkowych w Orange wysylajac START pod 131 (koszt SMS do Orange). Wiecej na www.orange.pl/nakarte | 03.17.2022 15:22:05 | Delete| Reply| Forward | |
2 | Orange | Przypominamy, ze jako Orange jestesmy administratorem Twoich danych osobowych. Informacje o tym, jak wykorzystujemy Twoje dane i jakie masz prawa, znajdziesz pod bezplatnym linkiem www.rodo.orange.pl | 03.17.2022 15:22:00 | Delete| Reply| Forward | |
3 | Rejestracja | Vitayemo. Vash nomer zablokovano. Shchob vin buv aktyvnym, yoho neobkhidno zareyestruvaty. Tse mozhna zrobyty v kozhnomu mahazyni (napr. Zabka), kiosku, servisnomu tsentri Orange abo na poshti. Neobkhidno maty z soboyu oryhinal pasportu abo kartu pobytu. My z Vamy. | 03.17.2022 15:20:23 | Delete| Reply| Forward | |
4 | Rejestracja | Twoja prośba o rejestrację została wysłana do numeru ... . Wskazany numer ma godzinę na odpowiedź. | 03.17.2022 15:17:05 | Delete| Reply| Forward | |
5 | Rejestracja | Witaj. Twoj numer na karte (...) jest zablokowany. Konieczna jest jego rejestracja. Zapraszamy z dowodem osobistym do kiosku, na poczte lub do innego punktu rejestracji (pelna lista na zarejestrujnumer.pl). Za chwile otrzymasz takze instrukcje rejestracji numeru za pomoca SMS-a. | 03.17.2022 15:15:08 | Delete| Reply| Forward | |
6 | Rejestracja | Mozesz zarejestrowac ten numer nie wychodzac z domu. Wyslij bezplatny SMS pod 80280. W tresci wpisz inny numer w Orange, ktory ma uwowe na Abonament, Mix, Zetafon lub jest juz zarejestrowanym numerem na karte. Potwierdzenie rejestracji otrzymasz SMS-em. Wiecej na zarejestrujnumer.pl. | 03.17.2022 15:15:08 | Delete| Reply| Forward |
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@andrzej1441 nie ma reguły, kiedy po rejestracji nowego numeru pojawi się na koncie. Miałem sytuację, że po kilku minutach numer pojawiał się na koncie Mój Orange, a czasami trzeba było czekać ponad 12 godzin.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
W końcu po ponad 5 godzinach nr pojawił się w aplikacji, a na MO już był po niecałej godzinie..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@tolek potwierdzam, ze po osiągnięciu DL ponad 100mbit, przy UL skala nadal ma 100. Niestety mój UL był na tyle niski, że nie namieszał na skali.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spironapisał(-a)@ketrasaArtur czyli jest tak jak u mnie - aplikacja potrafi wyświetlić tylko dwa ostatnie urządzenia, na trzecim się wywala i trzeba kombinować.
Czy nazwy telefonów są prawidłowe? czy są tam powtórzenia?
Jak widać nazwy urządzeń są dość różnie potraktowane
Dodatkowo na samsungu aplikacja MO jest usunięta, a po kliknięciu w wyloguj nic się nie dzieje i można tak sobie klikać i klikać... Nie rozumiem jak można wypuszczać tak niedorobione rzeczy 😞