- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat przeniesiony z O społeczności do odpowiedniego działu + dodane zostały etykiety - moderator Bartłomiej
Posiadam umowę ; Supernova w dobrej cenie w FunPacku ; - TV - Internet 300Mb- Tel.Dom od Marca 2018 r. Wczoraj odebrałem telefon od przedstawiciela Orange ( tak nawiasem to do jakiego działu należy numer XXXXXXX) z którym na początku rozmowa była trochę dziwna ponieważ dość długo.. trwała moja weryfikacja pesel a wydaje się mi że dzwoniąc w określonej sprawie powinien być przygotowany . Konkrety o które chciał bym zapytać Osoby które taki proceder przechodziły i mają taką usługę , mianowicie czy obniżając prędkość internetu z 300 Mb do 100Mb mogę mieć trudności z bezproblemowym używaniem urządzeń które korzystają z sieci? Posiadam 1 TV połączony z Samsung ICU 100 i dodatkowo połączony z Modemem prze WiFi , 2 TV w Multi Room i skrętką z Modułem , 2 laptopy i 3 telefony . Dodam że bardzo b bardzo rzadko występuje sytuacja że wszystkie urządzenia są w tym samym czasie połączone z netem. Zmiana obecnej umowy na Pakiet Love .
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@balbina12 opłaca Ci się ta zmiana na Orange Love 4U z opcją 300 Mb/s. Sam takiej zmiany dokonałem i jestem bardzo zadowolony. Na nowy sprzęt nie ma co czekać, bo faktycznie masz najnowszy możliwy zestaw. Najwyżej jeśli za jakiś czas wróci możliwość zamawiania Multiroom'u z ICU100 to zdasz dekoder UHD88 i pobierzesz nowy. Polecam też wydzierżawić od razu urządzenie Smart WiFi Box za 4,99 zł. Naprawdę solidnie poprawia prędkość i zasięg połączenia WiFi w domu. Jest to cena promocyjna, która w listopadzie wzrośnie do 9,99 zł. Kto jednak zamówi teraz zachowa cenę 4,99 zł miesięcznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Co do prędkości - przy tylu urządzenia to Ci nikt nie powie bo jedno urządzenie może być częściej używane inne mniej. Poza tym możesz rozdzielić częstotliwości na różne pasma u czasem bywa lepiej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Wydaje się mi że podczas rozmowy było ; coś ; na temat 100 Mb. Dodam że przy mojej zgodzie zostaje zawarta całkowicie nowa umowa na 24 m-ce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Jeśli posiadasz usługę w prędkości do 300mb, możliwość zmiany na niższą prędkość jest możliwa dopiero po zakończeniu obecnie trwającej umowy. Może Konsultant próbował Ci "wcisnąć" nowę umowę na Orange Love?
Zmiana umowy na OL jest możliwa w prędkości której posiadasz lub wyższej, jeszcze zależy kiedy podpisana była umowa na Supernovę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Wszystko? napisałem wyżej powtórzę obecna umowa podpisana 03.2018 r. , przejście na Love co ma się wiązać z zawarciem całkowicie Nowej Umowy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Tak wiedziała ponieważ potwierdzałem co mam w umowie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
Umówiłem się na kontakt telefoniczny w przyszłą Środę aby wyraźić zgodę na zawarcie nowej , lub pozostanie przy obecnej umowie. Ciekawi mnie tylko ; wydajność ; internetu w opcji 100 Mb przy moich urządzeniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umowy na Lowe
@Piotrekk85 przestań straszyć ludzi jakimiś wysokimi karami. Klient może zmienić opcje prędkości na niższą ponosząc opłatę 100zl doliczona do następnej fv.
- « Poprzedni
- Następny »