- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Wątek został wyodrębniony z tematu Funbox 3.0 - koniec z własnym routowaniem ? - Moderator Wiktor ◄
Witam,
Decyzja padła i przeszedłem z UPC 600/60 gdzie max chodziło mi 300 download tylko. Wybrałem ofertę 1000/100, która jest już dostępna w Krakowie od około 2 tygodni. Wczoraj odbyła się instalacja i działa super jak narazie. Oczywiście poprosiłem o FB2 + ONT, ale ponieważ nie mają już FB2 to dostałem FB3 + ONT.
Posiadam swój router Ubiquiti USG-PRO4 i chciałbym go podmienić jednak nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak uzyskać dane do logowanie, które trzeba wpisać w moim routerze razem z resztą ustawień aby to działało.
Potrzebuję ustawić tylko sam internet - nie mam więcej usług z Orange.
Dziękuje za pomoc
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm... Ta strona @mrt jest dedykowana dla nowych użytkowników, którzy się jeszcze nie zarejestrowali.
Ci którzy już kiedyś usługę zarejestrowali, zawsze mogą skorzystać z tej porady:
I na marginesie jeszcze dodam, że warto też czasami skorzystać z wyszukiwarki portalowej
https://www.orange.pl/view/searchresult?q=has%C5%82o+do+Neostrady 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Re: Funbox 3.0 - koniec z własnym routowaniem ?
@mrt coś słabo szukasz albo w ogóle nie szukałeś i oczekujesz gotowca.. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Re: Funbox 3.0 - koniec z własnym routowaniem ?
Widziałem te tematy tylko nigdzie nie ma napisane jak wyciagnąc z FB3 hasło do logowanie, które musze wpisać w moim routerze. Mój login jest widoczny po wejściu, ale brak hasła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Własny router na światłowodzie - jak uzyskać dane do logowania?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na umowie jest a jak nie masz umowy pod ręką, to po weryfikacji na infolinii dadzą ci hasło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na umowie jest tylko login, a żeby uzyskać hasło trzeba wejść na stronę: http://rejestracja.orange.pl/
i tam po rejestracji przy użyciu danych z umowy dostajemy hasło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hm... Ta strona @mrt jest dedykowana dla nowych użytkowników, którzy się jeszcze nie zarejestrowali.
Ci którzy już kiedyś usługę zarejestrowali, zawsze mogą skorzystać z tej porady:
I na marginesie jeszcze dodam, że warto też czasami skorzystać z wyszukiwarki portalowej
https://www.orange.pl/view/searchresult?q=has%C5%82o+do+Neostrady 😉