- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Totalny chaos przy próbie migracji z 2 Gb/s na 8 Gb/s
@kamet68 nikt tu nie jest jasnowidzem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68 jednym słowem "winę " ponosi system, a nie operator...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68napisał(-a)Musiałem postawić od nowa system, czyli od zera, najpierw 11 potem wróciłem do 10. Któryś program uwala pasmo — do tego czasu, prawdę mówiąc, nie jestem pewien, ale na 11 wg. mnie siadło po zainstalowaniu AdGuarda, ale ręki sobie uciąć nie dam. Teraz po instalacji każdego programu sprawdzam prędkość.
niejeden przekonywał, że format C: czyni cuda, ale cuda nadal były cudami i nic nie wyjaśniały. Ale zaraz zaraz, wcześniej napisałeś, że w ciągu dnia jest spoko, a wieczorem marnie. O której stawiałeś 11, a o której wróciłeś do 10?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może źle napisałem, w nocy stawiałem 11 i do tego momentu jak coś zainstalowałem nie tak, było pod 8000 a dzisiaj o 15, to widzisz na screenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
aaa ... to wiele wyjaśnia, dzięki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Owszem, forum służy pomocy, ale żeby pomóc trzeba wiedzieć czego ewentualny biorca pomocy chce. W twoim przypadku jest to czysta zgaduj zgadula, więc nie dziw się że żadnych użytecznych rad nie dostałeś.
Ale dzięki za rozrywkę której wszystkim dostarczasz. To też jest ważne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No ty też, ja już wiem, co blokowało. A, wybacz, co ściągam i do czego potrzebuje to łącze to już moja sprawa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68napisał(-a)ja już wiem, co blokowało.
Jeżeli możesz to napisz co to było. Takich wątków będzie coraz więcej, może ktoś skorzysta z Twojego doświadczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68napisał(-a)No ty też, ja już wiem, co blokowało. A, wybacz, co ściągam i do czego potrzebuje to łącze to już moja sprawa.
...
Oczywiście że była to wyłącznie Twoja sprawa i nikt cię nie zmuszał do jej upubliczniania. Jeśli chciałeś żeby pozostała tajna, to nie trzeba było poruszać tematu na publicznym forum. Teraz wszyscy są ciekawi na czym polegał Twój problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Profilaktycznie zrobiłem kopie systemu, który jest już ustawiony. I tak jak myślałem, zainstalowałem AdGuarda na najlżejszych ustawieniach i z prawie, bo przed mierzyłem, było 6900 Mb/s prawie po jego instalacji 2400 Mb/s. Odinstalowałem go razem z ustawieniami, restart i z powrotem sprawdziłem, jest 6,8 Gb/s. Może są jakieś możliwości zabawy z nim i konfiguracji, ale jak to na 2 Gb/s ustawiałem masę filtrów i było ok, tutaj bez instalacji żadnych filtrów tylko podstawowa konfiguracja i zonk. A szkoda, bo wykupiłem 3 licencje już dawno lifetime, ale cóż. No nic zainstaluje w swoich smartfonach na ten klucz, tam mi nie zależy. Od i cala tajemnica. A co do filmów bądźmy szczerzy, każdy coś tam ściąga, nie wierzę, że nikt ani razu tego nie robił. Jeżeli coś się pojawia na zachodnich serwerach, a u nas nie wiadomo kiedy będzie, lubię czasem coś wcześniej obejrzeć.