- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Totalny chaos przy próbie migracji z 2 Gb/s na 8 Gb/s
Nie nie uwazam tylko np. jak ściagam z fil ze swojego serwera gdzie predkośc jest 10/10 - pokazuje mi tak jak bylo 200 Mb/s a powinno być 800 Mb/s. Serwer z tamtej strony nie wyrabia ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68 to możesz sprawdzić na swoim serwerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zapomnialem dodadc u góry ze sciagam ze shella 10/10 - tylko on pewnie nie ma do mnie takich prędkości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68 no właśnie. IMHO szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kamet68napisał(-a)Nie nie uwazam tylko np. jak ściagam z fil ze swojego serwera gdzie predkośc jest 10/10 - pokazuje mi tak jak bylo 200 Mb/s a powinno być 800 Mb/s. Serwer z tamtej strony nie wyrabia ??
Nie oczekuj że każda strona w internecie będzie ci wysyłać dane z prędkością maksymalną dla twojego łącza. Tak nie będzie nigdy.
Jeśli chodzi o test tego czy Orange prawidłowo świadczy usługę zgodnie z umową, to rozstrzygający jest test na FB - jest bardzo OK. Jeśli chodzi o to czy LAN nie stanowi wąskiego gardła: musiałabyś sprawdzać LAN, nie internet, i raczej nic nie wskazuje na problemy (bo masz > 1Mbps do internetu z LAN). Jeśli chodzi ci o to żeby pochwalić się ładnym obrazkiem z wynikiem speedtestu to poproś AI, wygeneruje ci dowolny obrazek (np. taki jak poniżej). Jeśli chodzi o to, że coś ci nie działa tak jak byś sobie wyobrażał, to napisz co ci nie działa.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »