- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Totalny chaos przy próbie migracji z 2 Gb/s na 8 Gb/s
@kamet68napisał(-a)...facet pokazywał , na jakiejś przeglądarce, że osiąga prędkość 8Gb/s. Myślałem, że jakaś przeglądarka to pokaże.
Mój wynik widziałeś? Facet na pewno nie miał lepszego.
A bardziej serio: jeśli chcesz wskazówek, to musisz napisać więcej o sobie, a właściwie o swojej sieci. Jaka dokładnie topologia, co z czym i jak połączone, jaka metodologia testów - na jakim systemie, jakie programy, jakie serwery. Bez tego możesz się spodziewać mieszaniny łagodnej uszczypliwości, oczywistych oczywistości i ignorowania postów. Nie wiem czy taki masz cel, ale taki osiągasz efekt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Totalny chaos przy próbie migracji z 2 Gb/s na 8 Gb/s
Funbox 10 dołączony do wyjścia 10 Gb jest podłączony kablem sieciowym dołączonym do zestawu z F10 do karty 10 Gb/s — komputer spełnia wszelkie wymagania, osprzęt XGS PON jest zainstalowany, rozmawiałem z technikiem, nawet nie przyjechał do mnie, tylko zadzwonił czy już działa 8 Gb/s potwierdziłem i zamknął zlecenie. Jak sami widzieliście na screenie, jest ponad 8/1 Gb/s — mierzone na Funboxie, na teście prędkości. Niestety prędkości z mojego shella 10/10 nie są rewelacyjne, a filmy wiadomo skąd się czasem ściąga. Ściągam programem IDM kupionym.Win 10 Pro. Co mogę więcej napisać ?
- « Poprzedni
- Następny »