- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozbudowa światłowodu w Szczecinie
Mieszkam w Szczecinie, 60m (około 160m, jeżeli mieliby ciągnąć studzienkami lub słupami, które się tu znajdują 🙂 ) w linii prostej ode mnie znajdują się światłowody gigabitowe. Internet, który u mnie jest dostępny to neostrada od orange'a z prędkościami 20-24 Mb/s download i max 8 Mb/s upload, jedyne co mi wiadome to, że może do 2025 (tak 2025...) rozbudują światłowód... Internet bardzo często lubi mieć skoki pingu i packet losty, nie wiem co mam zrobić, żeby dostawca rozbudował swoją infrastrukturę dla 1 uliczki, o której wszyscy zapomnieli? Babcia, która mieszka na wsi gdzie mieszka około 7 tysięcy osób ma gigabitowy światłowód, tymczasem ja - miasto 400 tyś mieszkańców i muszę się męczyć z ledwo działającą neostradą.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakie jest pytanie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tokx zapewne rozbudowa w rejonie jest z projektu POPC. Zerknij i poczytaj co możesz zrobić
https://nasz.orange.pl/t5/Sie%C4%87-i-dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-us%C5%82ug/POPC/m-p/248687
https://www.telko.in/cppc-przygotowalo-poradnik-o-sieciach-szerokopasmowych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"nie wiem co mam zrobić, żeby dostawca rozbudował swoją infrastrukturę dla 1 uliczki, o której wszyscy zapomnieli." Wiem, że nie dałem znaku zapytania, ale tak to jest pytanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz