- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie swiatłowodu Warszawa, ul. Mysłowicka
@Artura w moim przypadku to także jest problem? Inwestycja jest wykonana, splittery zainstalowane i co? Na odpowiedz z bok czekam i nic. A może powinniście reklamować dostęp do internetu via FTTH , a w podpisie małymi literkami " tylko tak , gdzie się opłaca". Na pewno byłoby uczciwiej. A może w mojej okolicy zorganizujecie aukcje, kto da więcej za podłączenie do światłowodu. Według tego co piszesz, to jest prawdziwa , biznesowa oferta. Robimy tylko to, co się opłaca i kto da więcej. Z małym ale. Tylko tam , gdzie nie macie konkurencji lub macie monopol.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
@vdsl2, a co daje konkurencja? Serio, nie będę rzucał hasłami marketingowymi i na siłę zachęcał Cię do pozostania w Orange - jeśli dla Ciebie priorytetem absolutnie #1 jest cena, reszta się niezbyt liczy, a konkurencja daje lepszą ofertę to w czym problem? Jeśli oferta jest wyraźnie lepsza to nie będę mieć Ci za złe, choć zachęcam, abyś został u nas, choćby dlatego, że nas znasz, wiesz jak działamy, no i jeśli w czasie trwania umowy pojawi się u Ciebie Światłowód to będziesz mógł na niego przejść bez żadnych kar.
@Arturpytasz co dała konkurencja? Dała obniżkę cen. Bez konkurencji firma w której pracujesz drenowała by klientów, bo by się opłacało. Taka jest logika Orange. A to ze jest to krytykowane,może Ci się nie podobać. Zrób jedną rzecz: porównaj ceny oferowane przez twoją firmę we Francji i w Polsce. ( internet stacjonarny). Porównaj oferowane szybkości i nie zapominaj o sile nabywczej społeczeństwa. Wnioski nasuwają się same. Nawet ja i @Anonim , a może inni zauważą pewne różnice. Niestety, nie na naszą korzyść.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja zachęciłem, wszystkich mieszkańców mojego bloku do wysłania chęci podłączenia światłowodu od Orange jest, w nim 8 lokali a ile się podłączy, to nie wiem ja tak. Nie wiem czy Orange będzie się opłacać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2, w przypadku Twojej lokalizacji, gdzie niedaleko masz już łącza to już pewnie tylko kwestia czasu.
Kierus57, doszukujesz się teorii spiskowych tam, gdzie ich nie ma 🙂 Na cenę internetu ma wpływ mnóstwo czynników, ale akurat nie to 🙂
Pytając vdsl2 „co mu dała konkurencja?” pytałem o to, co zaproponowała w jego lokalizacji, jaką ofertę. Nikt nie ma wątpliwości, że zdrowa konkurencja to dobra rzecz i dla rynku i dla klientów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ArturMam nadzieje że nie zostanę pominięty bo za 8/9 miesięcy zostaną oddane nowe bloki 100 m dalej i tam będzie światełko.. Ja się zadowolę 100Mb bo więcej nie potrzebuje a cena tez ma dla mnie znaczenie 80 zł a 69.99 zł to sporo w skali roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, to nie my ustalamy cenę , tylko operator.
Jeśli ustalił na 69 Pln, to Jakaś kalkulacja jest i zysk również. Że opłacalność będzie liczona na kilka, a może kilkanaście lat, sorry inne czasy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja ponad 2 lutemu miałem możliwość podłączenia 300Mb.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):Ja ponad 2 lutemu miałem możliwość podłączenia 300Mb.
@Anonimi co? Już nie masz? Zdemontowali czy dali komuś innemu ( czytaj: bardziej opłacalnemu)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kierus57 napisał(-a):
vdsl2 napisał(-a):Ja ponad 2 lutemu miałem możliwość podłączenia 300Mb.
@vdsl2i co? Już nie masz? Zdemontowali czy dali komuś innemu ( czytaj: bardziej opłacalnemu)?
To był błąd systemu Orange.