- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie swiatłowodu Warszawa, ul. Mysłowicka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Widzę, że wszyscy wyjechali na wakacje. Czy w dalszym ciągu uzbroić się w cierpliwość, czy sobie dać spokój. Sprawa ciągnie sie już prawie 3 miesiące i brak jakichkolwiek konkretów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pisalem ze bedzie ciezko z odpowiedzia.
podpytam jutro kogos w pracy moze ktos bedzie cos w stanie powiedziec.
problem jest taki ze ludzie z OPL sa malo komunikatywni jezeli zadaje sie im trudne pytanie. przewaznie milcza 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
robriot77 napisał(-a):pisalem ze bedzie ciezko z odpowiedzia.
podpytam jutro kogos w pracy moze ktos bedzie cos w stanie powiedziec.
problem jest taki ze ludzie z OPL sa malo komunikatywni jezeli zadaje sie im trudne pytanie. przewaznie milcza 😉
Dzieki@robriot77. Wydawało mi się, że zaangazowanie ludzi z Orange w tę sprawę pozwoli przynajmniej jasno postawić sprawę: najpierw podłączmy tych z kasą, potem resztę. Jeśli są sprawy, o których na forum z różnych względów nie możma mówić, to sa jeszcze kanały łączności na priv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba zapomniałeś o co chodziło w tym temacie. Inwestycja na tej ulicy jest zakończona, spliter na słupie, dwóch abonentow podłączonych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A skąd wiesz, że to jeden węzeł i ten sam przebieg linii? Może tę parę metrów to już za daleko by działał poprawnie światłowód. Ja tego nie wiem.
W pobliżu Twoje adresu są trzy węzły - na górze Netii, przy numerze 5 Orange, na dole ATM. Może to Netia lub ATM zmodernizowała swoją część, a nie Orange a OPL w ramach jakiś umów świadczy na czyimś łączu usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem na ile zdjęcia z Google Maps są aktualne:
- tak jest przy numerze 5
- tak jest przy numerze 1
Kable idą z innych stron. Nie wiem czy na BOK są realizowane zlecenia co do zmiany przebiegu linii. Ale póki co to widać z ogólnie dostępnych danych linia od strony ulicy Bohomolca nie została jeszcze zmodernizowana pod światłowód.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Masz nieaktualne zdjęcia. Na pierwszym brak jest splittera Orange i poprowadzonych od nich napowietrznych swiatłowodów do pobliskich posesji. Na drugi zdjeciu, także nieaktualnym, znajduja sie przewody swiatłowodowe prowadzone do posesji naprzeciwko słupa. Niestety, nie jest to instalacja Orange. Jak wrócę z pracy umieszczę aktualne zdjęcie splittera , aby nie było nieporozumień z logo Orange i obsługiwany dwa dni temu przrez pracowników Teltech.Wejdz na zasieg usługi Orange swiatlowód i zobacz dostepność usługi na ul. Mysłowickiej.