- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej,
przed chwilą otrzymałem sms od Orange z informacją o wystawieniu faktury za usługi stacjonarne.
Niby nic ale przez ponad 3 lata niczego takiego nie otrzymywałem, faktury przychodzą na adres email, na koncie w Orange jest nadpłata i takiego SMS odczytuję jako nieuzasadnione ponaglenie do zapłaty pomimo, że do terminu płatności zakreślonego na fakturze są jeszcze 2 tygodnie.
Coś nieopatrznie im się włączyło? A może ja coś gdzieś włączyłem? Jakiś pomysł jak to wyłączyć?
Nie chcę wyłączać możliwości kontaktowania się ze mną w celach obsługowych ale nie życzę sobie takich SMS'ów.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange rozsyła sms z informacją o wystawieniu faktury ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pl- od Orange. Zawiera informacje o dacie wystawienia faktury, kwotę, termin płatności, numer konta abonenckiego i numer do wpłaty (zgodny z fakturowym).
Zgody w Mój Orange są ciągle te same zaznaczone. Well - dla mnie komunikacja SMS zarezerwowana jest tylko i wyłącznie dla określonych grup podmiotów gospodarczych/urzędów, do których Orange się nie zalicza.
Szkoda, że nie obędzie się bez zgłoszenia via infolinia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
etam, ja sobie cenię takie smsy. Dzięki nim nigdy nie spóźnię się z płatnością. A przecież nie przychodzą w środku nocy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Morciak możesz im zgłosić przez kontakt z BOK i nie będziesz miał takich wiadomości. Możesz też przez czat.