- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak w temacie, z poziomu FunBoxa 3.0 nie ma takiej mozliwosci !
Z poziomu strony w przypadku nowej wersji konta Mój Orange równiez nie ma nigdzie !
(w starej wersji konta wiem ze byla taka mozliwosc, i Wy jeszcze porownujecie starą wersje do nowej ze ta nowa ma wieksze mozliwosci - koń by sie uśmial).
To samo dotyczy aplikacji mobilnych "Moj Orange 4.0", jak i "Moj FunBox" ! w obu brak takowej mozliwosci.
Czy zostaje tylko platne polaczenie do BOK ?
Dlaczego bez mojej zgody jest rozpowszechniane moje wlasne lacze ? wiem ze to pasmo jest odseperowane ma inna adresacje ip, ale takie cos nie powinno byc wlaczane domyslnie bez zgody uzytkownika.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PeterMac w starym Mój Orange można było wyłączyć darmowe wi-fi, teraz tylko poprzez czat czy telefon można to zrobić, informacyjnie kontakt z Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Darmowe wifi - jak wylaczyć ?
https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/Jak-wy%C5%82%C4%85czy%C4%87-quot-Darmowe-Orange-WiFI-quot... sprawdź tu lub zapytaj na czacie bezpłatnie https://www.orange.pl/esupport_b2c_contact_client.phtml
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PeterMac83 to łącze to nie do końca jest Twoje... 😉 tylko jest to pasmo publiczne, udostępniane przez Twojego dostawcę internetu, z wykorzystaniem urządzenia, które ten dostawca Ci wypożycza.
Wracając do tematu, wydaje się, że w chwili obecnej samodzielnie nie wyłączysz, chyba, że podepniesz inny modem/router.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie pytalbym gdyby nie bylo takiej mozliwości wylaczenia, a byla z poziomu konta Moj Orange, takze kolego co do tego ma umowa, skoro jest mozliwosc tego wylaczenia. Takze do rzeczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PeterMac w starym Mój Orange można było wyłączyć darmowe wi-fi, teraz tylko poprzez czat czy telefon można to zrobić, informacyjnie kontakt z Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cóż to za głupoty są tutaj napisane? Ten temat pojawia się jako pierwszy po wyszukiwaniu w Google i wprowadza ludzi w błąd. Darmowe Orange Wifi możemy wyłączyć poprzez zalogowanie na stronie Orange i przejście do zakładki Podsumowanie - Ustawienia - Pasmo publiczne i tam zmianę opcji na "Wyłączony".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DjVolume - bzdury, nie mozemy tak wylaczyc jesli przeszlismy na nową wersję serwisu Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To może doprecyzuję nieco przypadek omawiany w tym temacie 🙂
Tu mowa jest bardziej o:
- wyłączeniu izolowanego pasma wi-fi (pod nazwą Darmowe Orange WiFi) na urządzeniu typu Livebox/Funbox, a nie o wyłączeniu samej usługi (innymi słowy: na zlikwidowaniu loginu i hasła do tejże usługi)
- i próbie wykonania powyższej czynności na nowym Mój Orange
Zgadza się @PeterMac83? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni