- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niemożność podłączenia się do istniejącej sieci
Prawdopodobnie będziemy musieli zostać przy takim rozwiązaniu - wolałbym korzystać co prawda z dwóch usług w razie jakichś problemów z którakolwiek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Silhouette90Jeśli masz możliwość, zrób speedest na androidzie na zewnątrz w stronę nadajnika który według Ciebie jest najbliższy. Im wyżej zrobisz pomiar (z okna domu wychodzącego na tą stronę), tym lepiej. Będzie bardziej zbliżony do tego z modemem w przyszłości. W aplikacji, która wymieniłem wcześniej sprawdzisz do jakiego nadajnika sie łączysz i jakie jest RSSI czyli moc sygnału odbieranego. na tej podstawie wstępnie ocenisz możliwości LTE.
Mniemam, że jeśli do centrali dla ADSL masz daleko, to i BTS może stac w większej odległości od Ciebie i warto zrobić testy zanim kupisz modem i zainwestujesz w anteny kierunkowe (o instalacji nie wspomnę)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Silhouette90napisał(-a)Szkoda, że w salonie Pan nie zająknął się nawet o tym, że mamy zrobić to jako cesję tym bardziej, że załatwiane było to przez ten sam oddział.
Bo handlowcy są premiowani od nowych umów (?)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja to doskonale rozumiem, ale to trochę krótkowzroczna polityka tym bardziej, że w tym momencie ten Pan nie sprzeda mi nic 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »