- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gubiące się pakiety danych, przerywanie internetu u wszystkich w mojej miejscowości
Temat przeniesiony z Modemy i routery do odpowiedniej kategorii + dodano etykiety - moderator Bartłomiej
Od jakichś dwóch tygodni wszystkim klientom internetu od Orange w mojej miejscowości przerywa internet, co parę minut, w tym samym momencie u każdego. Jest to strasznie uciążliwe gdyż nie można pograć w coś online bo od razu wyrzuca z gry. Prędkość internetu i opóźnienie jest bez zmian. Jeśli wezwę pomoc techniczną z Orange to co będą badać/robić? Bo martwię się, że wezwę, oni nic nie naprawią, a ja będę musiał zapłacić za nieuzasadnione wezwanie techników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gubiące się pakiety danych, przerywanie internetu u wszystkich w mojej miejscowości
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czym te błędy są spowodowane, że każdy w okolicy ma ten sam problem? Jakiś problem w skrzynce TP? Zwykły technik orange nie rozwiązałby tego problemu w razie "w"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem, jestem zielony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja bym spróbował zgłosić uszkodzenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
Test jest dobrze wykonany, choć wyniki słabe.
Ja bym spróbował zgłosić uszkodzenie.
Piotruś, każdy swoim niesokolim okiem zobaczyłby, że kolega @Jacek110 ma nieaktualną wersję WinMTR, stąd taki a nie inny wynik 😆 Dałeś zły link.
@Jacek110 przez 5 dni 19 błędów to bardzo mało, 100 błędów na dzień ma się i dobrze internet śmiga. Natomiast masz zapas SNR na większą prędkość pobierania, ale widać, że masz zablokowaną prędkość na 10Mb/s download.
Pod tym linkiem masz aktualną wersję WinMTR: https://dpcdn-s14x.pl/narzedzia/WinMTR-v092.zip
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
774Kb/s prędkości trochę mało, to można zgłosić.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »