- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 wifi i kabel
@j131 otóż masz rację, zważywszy na fakt, że kilku Forumowiczów przejechało się na uszkodzonych patchcordach własnej roboty, lub fabrycznych KAT 5, gniazdach i karcie sieciowej czy Switchu fast ETH.. O konfiguracji WiN nie wspomnę...
Widziałem statystyki dziś na screenie, gdzie podobno po wifi było 1037Mb/sek, co mniemam nie jest do osiągnięcia po Gbeth
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 wifi i kabel
@agat13napisał(-a)...
Widziałem statystyki dziś na screenie, gdzie podobno po wifi było 1037Mb/sek, co mniemam nie jest do osiągnięcia po Gbeth
He, he, no tak, ale dobrze wiesz że to nie statystyki decydują o komforcie pracy.🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 wifi i kabel
@j131 oczywiście i nie wypieram się praktyki, że kabel jest naj... Jednak czasem wystarczy dobry nadajnik i odbiornik wifi dla zaspokojenia podstawowych potrzeb komunikacji że światem... Mówta co chceta, nie ma złotego środka na wszystko... A każdemu wedle potrzeb i możliwości... Lepszy kabel w garści, niż wifi na strychu... 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 2.0 wifi i kabel
@agat13napisał(-a)Widziałem statystyki dziś na screenie, gdzie podobno po wifi było 1037Mb/sek, co mniemam nie jest do osiągnięcia po Gbeth
@agat13 ja jestem skłonny w to uwierzyć, u mnie wyniki w aplikacji PRO Speed Test dla Windows dla łącza 600/100 po wifi wynoszą:
a tu wyniki jeszcze z innych dni
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »