Do ONT mam wpięty swój router, czy będzie to problem dla technika przy instalacji?

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 264
  • 888
  • 2

Do ONT mam wpięty swój router, czy będzie to problem dla technika przy instalacji?

Zastanawiam się ; czy w momencie  wizyty technika , czyli w najbliższy piątek moje urządzenia czyli tplink vr300 lub FB2  mogą być podłączone do gniazdka ONT , czy na ten moment powrócić do połączenia kabelkiem telefonicznym ?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2997
  • 11193
  • 65

@abcd Jak przyjdzie to i tak podłączy nowy a stary chyba musisz sam zdać do salonu. Twój prywatny sprzęt go nie interesuje. On musi Ci pokazać że usługa działa na sprzęcie operatora.  

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15596
  • 64181
  • 825

@abcdna techniku nie zrobi to wrażenia. Zrobi swoje...Jednak lepiej odłączyć urządzenia przed przybyciem instalatora i przygotować FB do zdania.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 2997
  • 11193
  • 65

@abcd Jak przyjdzie to i tak podłączy nowy a stary chyba musisz sam zdać do salonu. Twój prywatny sprzęt go nie interesuje. On musi Ci pokazać że usługa działa na sprzęcie operatora.