- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego zarywa internet
Witam mam na imję Wojtek i mam pytanie skoro ORANGE jest taki fajny to dla czego zarywa internet .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
szminx napisał(-a):Witam mam na imję Wojtek i mam pytanie skoro ORANGE jest taki fajny to dla czego zarywa internet .
Jaki internet ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
szminx napisał(-a):Witam mam na imję Wojtek i mam pytanie skoro ORANGE jest taki fajny to dla czego zarywa internet .
Cześć @szminx, Jeżeli masz konkretny problem z internetem, poszukaj na forum podobnych tematów. Może jest już rozwiązanie. Jeśli nie, to załóż proszę odpowiedni wątek na ten temat w dziale o internecie. Podaj jak najwięcej szczegółów dotyczących parametrów Twojego łącza, na podstawie których bedzie można Ci pomóc.
@edit: Dzięki @Artur za przenosiny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Artur napisał(-a):
Pozwoliłem sobie przenieść 😉 Wojtek, a ten internet, z którego korzystasz to Neostrada czy mobilny, np. w telefonie? I co znaczy "zrywa"? Od kiedy tak się dzieje? Opisz szerzej to może będziemy mogli pomóc.
coś dużo dzisiaj musisz przenosić.... Chyba uwagi o trudności założenia tematu dla nieobytych z forum, braku widocznych "faq" na ten temat są coraz bardziej zasadne...