- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@Kubix122napisał(-a)Zwykle dostępny download z umowy wpisałem mniej więcej ale tutaj prędkości prezentują się dobrze. Na każdym speedteście pokazuje po max 200-300 ale realny download przy pobieraniu czegoś też spadł. Aktualnie na speedtestach w internecie pokazuje mi normalne 450 czyli jak zawsze było. Ale czasami skacze i spada po chwili
Certyfikowany test szybkości jest poprawny, problemu szukać trzeba w komputerze, jeśli na codzień masz skoki prędkości pobierania czy wysyłania, co do wi-fi, to kiepski nośnik, max prędkość tylko przy połączeniu kablem łan.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@Kubix122 jak pisałem test wyszedł ok, na spadki prędkości pobierania i wysyłania, ma wpływ wydajność komputera i jego konfiguracja. Zdalnie nie doradzę bardziej, tym bardziej że skąpisz informacjami z komputera, konkretna pomoc w takim wypadku, to w domu musiał by ci to ktoś obeznany zobaczyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@Kubix122 Może jakiś wirus w systemie się pojawił, albo coś Ci pobiera dane w tle (aktualizacja Windows, Steam itd).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@marder nic się nie pobiera, miałbym to w menedżerze zadań, wirus? wątpię ale to sprawdzę 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@Kubix122 A może ktoś się podpiął do Twojej sieci? Zmień hasło do WiFi tak profilaktycznie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@marder formatowałem przedwczoraj router i dałem inne hasło, więc to też raczej odpada
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz