Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Porównanie oferty z konkurencją

Wiktor
Poziom 46, Zespół Nasz Orange

@Banan9292 napisał:

Tutaj Banan9, nie wiem dlaczego ale od kilku dni nie mogłem się zalogować... pisało że nie ma takiego loginu. Dziwna sprawa. Dostałem bana czy co?

hej @Banan9 a. @Banan9292 niebawem dostaniesz ode mnie w tej sprawie PW
(to techniczny problem nie związany z działaniem moderatorów)

-brtk-
Poziom 28, Znawca Przestworzy

Wiadomość zawiera obraz

@Banan9 mój znajomy nie ma już problemów w CODzie.

Banan9292
Poziom 18, Badacz Przestworzy

@-brtk-  W Warcrafcie jest trochę lepiej ale cały czas są losowe lagi i opóźnienie, aczkolwiek lepiej niż 2-3 tyg temu.

Planuję trochę pograć w World War Z ze znajomym, ciekawe jak tam będzie się prezentować TM.

Banan9292

Wiadomość zawiera hiperłącze

W World War Z pograłem i nie ma problemów raczej. Dzisiaj zacząłem grać w Paladins i o dziwo śmiga bardzo dobrze, zero lagów czy opóźnienia. Wygląda na to że głównym problemem TM jest Warcraft 3.

https://www.youtube.com/watch?v=u_q8vJpwppc

Zero lagów, teleportu czy sytuacji ''trafiam ale nie zadaję obrażeń'' Jeszcze nie rozgryzłem jak sprawdzić ping, ale musi być niski skoro nie ma żadnego opóźnienia przy strzelaniu ani przy używaniu zdolności.

-brtk-
Poziom 28, Znawca Przestworzy

Co to za podróba OW

A jak test do eu.battle.net, ciągle utraty?

misiegg
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

u mnie jest taka tragedia na mobilnym, mam 35kbps downloadu i 12mb uploadu, masakra.

na szczęscie już od 2 tygodni mam gotowa infrastrutkure światła i dzisiaj dzwonił handlowiec, ze światło będzie za 2 - 3 tygodnie juz w domu, mam nadzieje, ze będzie lepiej i stabilniej bo teraz sie wytrzymać nie da, gorzej niz na tpsie kilkanascie lat temu.

Banan9292

@-brtk-  Akurat Paladins było pierwsze, do tego jest F2P. Mi się dużo bardziej podoba niż Overwatch

Do eu.battle.net wczoraj miałem 2% utrat, dzisiaj póki co jest 0%, ale pewnie wieczorem znów będzie 2% lub więcej.

Banan9292

Wiadomość zawiera hiperłącze

https://www.youtube.com/watch?v=rfUTIPEByfU

W końcu udało mi sie sprawdzić ping i jest w miarę ok. 47 ms stałe, bez lossa, przynajmniej żadnych cudów nie widzę podczas rozgrywki. Sprawdziłem trasę i nie idzie przez AMS-IX. Wow. Brawo TM, w końcu jakaś trasa bez użycia AMS-IX

Highlighted
pawel__b
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

zmienili trasę? wklej

Banan9292

Nie zmienili, do serwerów Paladins chyba cały czas szło inną trasą, bo lagów nie ma ani skaczącego pingu. Chodzi mi o to że w końcu jakaś gra gdzie nie idzie przez AMS-IX Bo w TM bardzo dużo tras idzie właśnie przez Holandię. Wysyłałem Ci priv że nawet do Bułgarii idzie przez AMS-IX.