- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś pojawił się kalkulator ofert tutaj ale jest wielki błąd podając różne kwoty za Internet i tak przenosi nas do tej samej oferty.Chyba ze czegoś nie rozumiem ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale nie podałeś opłaty za tv. Więc ciężko porównać ofertę Love (która składa się z kombinacji 4w1) z usługą mniejszą. Wydaje mi się, że to zabieg celowy by wskazać na dany moment ofertę tzw. promowaną a nie wszystkie. Tak samo jak ostatnio @Wiktor zwrócił mi uwagę na istnienie w Love wariantu 'internet mobilny'+'tv sat'+'komórka'.
Być może chciałbyś @Anonim aby konfiguracje na www wskazywały wszystkie promocje. Ale jak znam życie Orange musiałoby najpierw wyciachać wszystkie "niepromowane" promocje. Tylko czy na tym ktoś zyska? raczej nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalkurator oferty
Ale oferta w podstawie jest jedna, to gdzie błąd? mi się wydaje, że to chodzi o "marketing" czyli jak podasz ile obecnie płacisz i jeśli będzie to więcej niż w Orange, to zobaczysz korzyści. A jak nie, to nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalkurator oferty
Piotrekk85 napisał(-a):
Ale oferta w podstawie jest jedna, to gdzie błąd?
@Piotrekk85Czy widziałeś jakie podaje kwoty ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale nie podałeś opłaty za tv. Więc ciężko porównać ofertę Love (która składa się z kombinacji 4w1) z usługą mniejszą. Wydaje mi się, że to zabieg celowy by wskazać na dany moment ofertę tzw. promowaną a nie wszystkie. Tak samo jak ostatnio @Wiktor zwrócił mi uwagę na istnienie w Love wariantu 'internet mobilny'+'tv sat'+'komórka'.
Być może chciałbyś @Anonim aby konfiguracje na www wskazywały wszystkie promocje. Ale jak znam życie Orange musiałoby najpierw wyciachać wszystkie "niepromowane" promocje. Tylko czy na tym ktoś zyska? raczej nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalkurator oferty
@Piotrekk85, to w czystej postaci marketing. Też podałem dane pi razy drzwi i wyszło, że Orange Love będzie taniej. Trzeba podać prawdziwe opłaty i będzie albo w tę, albo w tamtą stronę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalkurator oferty
A jak byś płacił więcej - zobaczysz korzyści:
@Anonim: wyprzedziłeś mnie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalkurator oferty
@Anonim
czy zawarte w tym temacie odpowiedzi okazały się przydatne? Jeśli tak - to zachęcam do oznaczenia tej "naj" 🙂
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.