Kalkurator oferty

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Kalkurator oferty

Dziś pojawił się kalkulator ofert tutaj ale jest wielki błąd podając różne kwoty za Internet i tak przenosi nas do tej samej oferty.Chyba ze czegoś nie rozumiem ? 

Przechwytywanie.PNGPrzechwytywanie1.PNGPrzechwytywanie2.PNG

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Kalkurator oferty

Ale nie podałeś opłaty za tv. Więc ciężko porównać ofertę Love (która składa się z kombinacji 4w1) z usługą mniejszą. Wydaje mi się, że to zabieg celowy by wskazać na dany moment ofertę tzw. promowaną a nie wszystkie. Tak samo jak ostatnio @Wiktor zwrócił mi uwagę na istnienie w Love wariantu 'internet mobilny'+'tv sat'+'komórka'.

Być może chciałbyś @Anonim aby konfiguracje na www wskazywały wszystkie promocje. Ale jak znam życie Orange musiałoby najpierw wyciachać wszystkie "niepromowane" promocje. Tylko czy na tym ktoś zyska? raczej nie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 ODPOW. 7

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Kalkurator oferty

Ale oferta w podstawie jest jedna, to gdzie błąd? mi się wydaje, że to chodzi o "marketing" czyli jak podasz ile obecnie płacisz i jeśli będzie to więcej niż w Orange, to zobaczysz korzyści. A jak nie, to nie.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Kalkurator oferty

Piotrekk85 napisał(-a):
Ale oferta w podstawie jest jedna, to gdzie błąd?

@Piotrekk85Czy widziałeś jakie podaje kwoty ?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Kalkurator oferty

Ale nie podałeś opłaty za tv. Więc ciężko porównać ofertę Love (która składa się z kombinacji 4w1) z usługą mniejszą. Wydaje mi się, że to zabieg celowy by wskazać na dany moment ofertę tzw. promowaną a nie wszystkie. Tak samo jak ostatnio @Wiktor zwrócił mi uwagę na istnienie w Love wariantu 'internet mobilny'+'tv sat'+'komórka'.

Być może chciałbyś @Anonim aby konfiguracje na www wskazywały wszystkie promocje. Ale jak znam życie Orange musiałoby najpierw wyciachać wszystkie "niepromowane" promocje. Tylko czy na tym ktoś zyska? raczej nie.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Kalkurator oferty

powiedzmy place tyle a Orange 

Przechwytywanie.PNG

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Kalkurator oferty

@Piotrekk85, to w czystej postaci marketing. Też podałem dane pi razy drzwi i wyszło, że Orange Love będzie taniej. Trzeba podać prawdziwe opłaty i będzie albo w tę, albo w tamtą stronęEmotikon: Szczęśliwy

kalkulator.PNG

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Kalkurator oferty

A jak byś płacił więcej - zobaczysz korzyści:

2017.11.13_20h09m51s_001.png

@Anonim: wyprzedziłeś mnie 🙂

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Kalkurator oferty

@Anonim 

czy zawarte w tym temacie odpowiedzi okazały się przydatne? Jeśli tak - to zachęcam do oznaczenia tej "naj" 🙂

Pokaż szczegóły
  • jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk 4.png 
    Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.