- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poprawę zauważyłem także w działaniu poszukiwanych ofert, ale trąca ta oferta nierównym traktowaniem klienta z tej samej ulicy. Różnica po nieparzystej stronie ulicy sięga 50-ciu numerów, z których część jest na bank w odległych planach zagospodarowania przestrzennego jako działki jeszcze nie przekształcone z rolnych na budowlane. Wpisanie najpierw jednego numeru, a potem niższego, skutkuje ofertą o zupełnie różnej kwocie abonamentu. Na oznaczonym terenie, niższy numer ma dostęp do neostrady 20Mb i cena oferty jest niższa, natomiast wyższy numer ma dostęp tylko do 10Mb (wszystko w miedzi) i jest wyższa.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferty za sam internet są takie. Różnica w składowych to oplata za dzierżawę modemu. Przy 10/20 mega to ok 10 zł, przy 80 mega to 1 zł. Dzierżawa routera od Orange przy 10/20tce nie jest obowiązkowa. Można kupić tplinka za 49 zł jednorazowej opłaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferty za sam internet są takie. Różnica w składowych to oplata za dzierżawę modemu. Przy 10/20 mega to ok 10 zł, przy 80 mega to 1 zł. Dzierżawa routera od Orange przy 10/20tce nie jest obowiązkowa. Można kupić tplinka za 49 zł jednorazowej opłaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet domowy-oferty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet domowy-oferty
@Piotrekk85, wątpliwości są rozwiane, toteż więcej nie będę drążył tematu Wróciłem z apki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet domowy-oferty
@ArturPróba przedłużenia umowy coś rozjeżdża się kwota i po co mi drugi Funbox 2.0 jak już mam ?
Tu inna kwota
I dlaczego nie mogę usunąć Funbox 2.0