- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postępowanie UOKIK o opłatach za infolinię Orange i zgłaszaniu usterek
Ojtam czepiacie się. @ryba168 miał na myśli numer miejscowy. W czasach minionych za rozmowy miejscowe płaciło się jeden impuls.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam wszystkich zainteresowanych .
Połączenie z infolinią powinno być b e z p ł a t n e ponieważ klient zgłaszający konkretny problem techniczny , awarie lub usterkę z usługami występujących po stronie operatora , klient nie jest dostawcą tych płatnych różnych usług , to dlaczego ma płacić za zgłoszenie problemu powstałego nie z jego winy ??? Jakby nie było różnych problemów , po stronie operatora , to by nie było połączeń z infolinią !!!
Przecież nie dzwoni się na infolinię Orange tylko po to
" żeby pogadać " !!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też jestem za darmowymi na infolinię, ale wątpię że to wdrożą, niech jest na jeden impuls 😎 Byle nie 2,50 jak kiedyś 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1napisał(-a)Przecież nie dzwoni się na infolinię Orange tylko po to
" żeby pogadać " !!!
oi wydaje mi się że nawet niektórzy z tego forum dzwonili na bok aby wypytać o różne tematy aby potem pochwalić się swoją wiedzą w danym temacie haha
jeżeli zadzwonie z numeru od innego operatora na numer 510 100 100 to nie płacę za połączenie. czyli jest to traktowane jako polaczenie na komorke czy stacjonarne. ale jak już dzwonie z nr orange to ciach kasujemy.
kiedyś mnie kasowali za połączenia z 510100100 poszła reklamacja raz drugi i trzeci i od tamtej pory mam spokój tzn nie naliczaja mi opłat
jak dla mnie to bzdura aby kasować klienta który chce zamowić/zapoznać sie z ofertą czy zglosić problem uslugi ktora juz posiada i nie trafia do mnie argument że mogę złożyć reklamacje aby mi nie liczyli do fv opłate za kontakt.
pazerność nie zna granic $$$
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam .
Jezeli korzysta się z pakietu połączeń :
" nielimitowane rozmowy do wszystkich " - to połączenia są bezpłatne . To jakie to jest połączenie z infolinią Orange , które jest płatne ? A jeżeli jest płatne, ( stacjonarne , lub komórkowe) to po co celowo wprowadzają w błąd każdego klienta pisząc w pakiecie :
" nielimitowane rozmowy do wszystkich " To jak to jest w praktyce - do wszystkich , czy nie do wszystkich ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 w regulaminie często są zaznaczone, które numery nie są wliczane do pakietu. Numer infolinii 510 100 100 jest wyłączony z bezpłatnego pakietu i podlega opłacie z konta głównego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur tylko dziwi mnie kwestia rozliczenia, abonament to bije licznik na infolinii, dlaczego nie jest jak w prepaid 🤔
Inna sprawa że MAX działa na infolinii i jemu płacić nie trzeba 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJAnapisał(-a)
...
nie trafia do mnie argument że mogę złożyć reklamacje aby mi nie liczyli do fv opłate za kontakt.
...
Pisałem o tym nie po to żeby bronić polityki cenowej Operatora, tylko żeby doinformować ewentualnych niedoinformowanych klientów. Zgadzam się z Tobą w 100%, ta pazerność jest irytująca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
@PARANOJAnapisał(-a)
...
nie trafia do mnie argument że mogę złożyć reklamacje aby mi nie liczyli do fv opłate za kontakt.
...Pisałem o tym nie po to żeby bronić polityki cenowej Operatora, tylko żeby doinformować ewentualnych niedoinformowanych klientów. Zgadzam się z Tobą w 100%, ta pazerność jest irytująca.
ale ja nawet nie wiem co tam wyżej pisałeś 😀