- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ostatnio mam problem podczas grania w jedną z gier online chodzi tu o World of Tanks napisałem do nich do supportu i mi kazali zbadać gre pingplotterem i wg check i wysłałem im raporty z tych programów i powiedzieli mi że to wina mojego łacza .
Jest to troche dziwne bo lagi zaczeły się od ostatniej aktualizacji 9.17.1 i występują codziennie a wcześniej przez wszystkie lata było wszystko w jak najlepszym porządku .
To nie wszystko wielu graczy rozpisuje się na forum gry że mają ten sam problem.
Czy to faktycznie wina mojego łacza sam nie wiem i chce to ustalić .
Czy warto zadzwonić na infolinie orange żeby przyjżeli się czy łącze działa prawidłowo ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ostatnich miesiącach pracowaliśmy nad poprawą jakość połączeń z serwerami gier i powyższe problemy nie powinny już występować. Oznaczamy ten temat jak rozwiązany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
lagi podczas grania online ? utrata pakietów ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
w którym miejscu to znajde bo nie moge tego znależc mozesz podac dokladna scierzke
możesz powiedzieć gdzie to jest bo w mój orange tego nie widze ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może po prostu ściągnij program WinMTR i wklej tam IP serwera WOT'a i prześlij tu wynik. Wykonasz tym programem diagnostykę krok po kroku od ciebie z routera, do tego serwera, zobaczymy gdzie zwiększa się ping i dochodzą straty pakietów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ostatnich miesiącach pracowaliśmy nad poprawą jakość połączeń z serwerami gier i powyższe problemy nie powinny już występować. Oznaczamy ten temat jak rozwiązany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakby co takie są adresy serwerów do tej gry -
EU1 - Bavaria, Germany (login.p1.worldoftanks.eu) (213.252.131.21, 213.252.131.31, 213.252.131.41, 213.252.131.51)
EU2 - Amsterdam, Netherlands (login.p2.worldoftanks.eu) (185.12.240.100, 185.12.240.110, 185.12.240.140, 185.12.240.150)
więc każdy może u Siebie przetestować.