- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
zakupiłam telewizor na raty. Chciałabym wymienić telewizor na mniejszy. Niestety minęło już 14 dni i nie mogę odstąpić od umowy. Czy jest jakaś możliwość wymiany telewizora?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz kupić drugi TV, mniejszy. Po spłaceniu wszystkich rat ten, który Ci nie odpowiada będziesz mógł sprzedać. To jedyna legalna droga wymiany telewizora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wymiana telewizora
@anetczyk jeśli minął okres możliwości odstąpienia od umowy, to nie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz kupić drugi TV, mniejszy. Po spłaceniu wszystkich rat ten, który Ci nie odpowiada będziesz mógł sprzedać. To jedyna legalna droga wymiany telewizora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wymiana telewizora
a może jednak nie jest za duży? Jak ja kupowałem pierwszy płaski, wydawał się taki duży i to już w sklepie, tak że zastanawiałem się chwilę nad mniejszym. Ale po przyniesieniu do domu już po dwóch dniach okazało się, że mógłby być ... większy! A więc @anetczyk , o ile nie chodzi o niemieszczenie się tafli w meblościance, po prostu przyzwyczaj się i delektuj obrazem jak w kinie. Jeżeli to jednak meblościanka, to może przemeblowanie i telewizor na ścianę? Wtedy na pewno będzie za mały 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wymiana telewizora
@pirenej Może ma Pan rzeczywiście rację😃 wszystko się mieści, po prostu mam wrażenie, że jest zbyt duży, ale może muszę się przyzwyczaić 🤭 bardzo dziękuję za odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wymiana telewizora
@anetczyknapisał(-a)@pirenej Może ma Pan rzeczywiście rację😃 wszystko się mieści, po prostu mam wrażenie, że jest zbyt duży, ale może muszę się przyzwyczaić 🤭 bardzo dziękuję za odpowiedź.
Idzie się przyzwyczaić. Kiedy naście lat temu zmieniłem CRT 32" na plazmę 55" to przez pierwsze trzy dni miałem mdłości. Błędnik mi protestował.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wymiana telewizora
Mi właśnie protestuje, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wymiana telewizora
@anetczyknapisał(-a)Mi właśnie protestuje, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia 😃
Zasadniczą kwestią przy wyborze rozmiaru ekranu jest odległość z której będzie się oglądać oraz wielkość pomieszczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wymiana telewizora
@slav72napisał(-a)
Zasadniczą kwestią przy wyborze rozmiaru ekranu jest odległość z której będzie się oglądać oraz wielkość pomieszczenia.
to są kryteria z ery kineskopów i gomułkowskich klitek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wymiana telewizora
@slav72napisał(-a)
@anetczyknapisał(-a)Mi właśnie protestuje, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia 😃
Tu przykład ze strony Sony Z jakiej odległości najlepiej jest oglądać obraz na telewizorze LCD? | Sony PL
Samsunga Jaką wielkość telewizora wybrać? | Samsung Polska i komputronik.pl Kalkulator odległości od TV. Jak dobrać rozmiar telewizora? (komputronik.pl)
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »