- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Który dekoder działa stabilniej jest mniej awaryjny? Ktory jest lepszy jakościowo? Na UHD88 jest moim zdaniem gorszy jakościowo dzwiek oraz mniejsza reakcja na dzwiek pilota tzn regulacja dzwieku. ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Patryk88 nie odpowiedziałeś jaki masz router...
Ja osobiście przy Neo do 80Mb mam router Funbox2 i do tego dekoder WHD80 - dzięki temu odbieram TV w opcji kablowej po WiFi, jeżeli masz Funbox1 to nawet jeśli będziesz mieć WHD80 to i tak nie sparujesz ich po WiFi. Dekodera UHD88 nie połączysz z żadnym routerem po WiFi... Co do jakości odbioru telewizji, na używanych przeze mnie urządzeniach czasami mam zakłócenia obrazu, niezwyke rzadko problemy z dźwiękiem. Więc jeśli masz aż taki wybór, to na Twoim miejscu kierowałbym się tym czy router z dekoderem będziesz łączyć kablem czy to nie jest łatwe, więc lepiej mieć zestaw współpracujący po WiFi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WHD 80 Czy UHD88?
Są tej samej klasy, choć mają różne zastosowania.
Jaką masz usługę? jaki internet? jaką wersję tv zamawiasz?
jaki masz router do neo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WHD 80 Czy UHD88?
mam funpacka do 80/mb idzie mi 40mb mam pakiet optymalny router funbox 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Patryk88 nie odpowiedziałeś jaki masz router...
Ja osobiście przy Neo do 80Mb mam router Funbox2 i do tego dekoder WHD80 - dzięki temu odbieram TV w opcji kablowej po WiFi, jeżeli masz Funbox1 to nawet jeśli będziesz mieć WHD80 to i tak nie sparujesz ich po WiFi. Dekodera UHD88 nie połączysz z żadnym routerem po WiFi... Co do jakości odbioru telewizji, na używanych przeze mnie urządzeniach czasami mam zakłócenia obrazu, niezwyke rzadko problemy z dźwiękiem. Więc jeśli masz aż taki wybór, to na Twoim miejscu kierowałbym się tym czy router z dekoderem będziesz łączyć kablem czy to nie jest łatwe, więc lepiej mieć zestaw współpracujący po WiFi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
WHD 80 Czy UHD88?
@Patryk88
zachęcam Cię do oznaczenia wpisu │→ Zaakceptuj jako rozwiązanie│, który Twoim zdaniem wydaje się najbardziej przydatny w tym temacie. Dzięki temu innym łatwiej będzie go odnaleźć