- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam chciał se zapytać osób które skorzystały z promocji pakietu Love i wybrały telewizor gratis ile czekaliście na niego podpisałem umowę 29 listopada i jeszcze nie dostałem
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj złożyłem reklamację dziś dzwonili że została rozpatrzona pozytywnie że nie wiedzą jak to się stało że telewizor nie został wysłany i że zostanie dostarczony w ciągu 14dni no zobaczymy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
@Didek121544 czyli powtarza się sytuacja z przed roku, gdzie klienci czekali na telewizor nawet kilka tygodni.
Tu podobny temat, ale przesyłka nie docierały do adresata, zagubienie po drodze:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
@Didek121544usluga juz uruchomiona? teoretycznie 14 dni od podpisania w praktyce roznie. zadzwon na bok i zapytaj sie co z przesyłka bo juz kurier powinien pukac do Twych drzwi 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
Pisałem dwa razy na czacie jedna pani stwierdziła że 14 dni od podpisania umowy potem pisałem znów to odpisała inna że po 16 dniach ale roboczych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
Usługa uruchomiona została na drugi dzień ponieważ ja przechodziłem na wyższy pakiet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
@Didek121544 masz informacje od Orange, kuriera o numerze przesyłki, listy przewoziwej? Numer umożliwia śledzenie paczki, inaczej nie masz informacji o jakimkolwiek nadaniu przesyłki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
Nic żadnego SMS żadnego e-mail ani od Orange ani od kuriera .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
@Didek121544 licząc czas od podpisania umowy i 16 dni roboczych, przesyłka dziś, jutro powinna być u Ciebie. Skontaktuj się z Orange i poproś o numer przesyłki i jakinm kurier ma dostarczyć. Będziesz mógł śledzić paczkę i kontaktować się z kurierem, żeby odebrać przesyłkę.
Sprawdź przy odbiorze, czy nie uszkodzona.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
Coś Orange akcja z tymi telewizorami średnio wyszła. W zeszłym roku znajomy prawie 2 miesiące bujał się z tematem.
@Didek121544 mam nadzieję, że w twoim przypadku pójdzie to sprawnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor za 1zl
Hej, ja przedłużyłem umowę 5 listopada i pomimo kilku zgłoszeń oraz reklamacji ( 3 grudnia pozytywnie rozpatrzona) wciąż nie otrzymałem tv. Może to jest promocja " wielkanocna"? Na infolinii otrzymałem info, że nie mają żadnych zgłoszeń od klientów którzy nie otrzymali tv przez tak długi okres czasu. Macie jakiś pomysł jak ich zmotywować?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »