- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
Witam! Nie pytam nic wiecej o dekoder bo i tak wiem, ze nic sie nie dowiem, napiszcie tylko prosze czy jest szansa zeby owy dekoder trafil do sprzedazy jeszcze w grudniu? Dzieki, pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
"Do oferty Orange trafia również dekoder Samsung 4K. Jak nazwa wskazuje pozwala on na oglądanie telewizji w rozdzielczości 4K (Orange planuje powiększenie oferty o materiały w odpowiedniej jakości). Na start w ofercie pojawi się specjalny kanał Festival 4K, na którym będą nadawane relacje z koncertów, teatrów i festiwali muzycznych. Dekoder oferuje funkcję Multiroom (10 zł miesięcznie za dwa telewizory) oraz możliwość nagrywania 3 kanałów jednocześnie podczas oglądania kolejnego. Nie zabrakło też funkcji TimeShifting, czyli możliwości zatrzymania i przewinięcia programu. Do dekodera można będzie dokupić dysk o pojemności 500 GB w cenie 49 zł.
źródło: http://www.telepolis.pl/wiadomosci/orange-love-wiecej-szczegolow-i-oferta-dla-biznesu,2,3,38148.html"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
filmik
Ciekawe że ma być bez karty via, więc chyba koniec nieoficjalnego używania kart w innych urządzeniach 😉- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
Oczywiste pytanie... Czy będzie możliwość wymiany dekodera UHD 88 na nowy dekoder 4K w ofercie FTTH? Jeśli nie, to czy można zamówić ten dekoder do pary z UHD 88 w ramach multiroom?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
Jest bałagan informacyjny. Z jednej strony nowy dekoder Samsung jest opisywany jako z możliwościa nagrywania w podstawowej konfiguracji a jednoczesnie jest oferowany dodatkowy dysk zewnetrzny za 49 zł. Jak jest w rzeczywistości?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
Mysle ze jeśli będziesz bardzo mocno tego pragnął to dostaniesz 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
A jak ja będę bardzo chciał mieć drugi multiroom w Orange (czyli 3 dekodery pod jeden adres), to też dostanę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy dekoder?
Piotrekk85 napisał(-a):A jak ja będę bardzo chciał mieć drugi multiroom w Orange (czyli 3 dekodery pod jeden adres), to też dostanę?
Ja bym Ci dał nawet 4, z uwagi na udzielaną pomoc 🙂