- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MENU dekodera Samsung ICU 100 - kilka pytań.
Pomijając wkurzająco pojawiające się menu po uruchomieniu dekodera, chciałbym spytać, czy powyższym menu dekodera w MOJA STREFA - ORANGE RACHUNKI macie tam jakieś rachunki, bo u mnie cały czas w tym kafelku jest pusto, mimo, że już dostałem kilka rachunków...?
To samo w SKRZYNCE WIADOMOŚCI, dostaliście kiedykolwiek jakąś wiadomość do tej skrzynki...?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ICU 100 niestety posiada "dziury" w oprogramowaniu. Mam puste menu faktur, wiadomości żadnych i braki w opisie filmów VOD. Znalazło by się tego więcej, ale liczę na poprawę w ewentualnej aktualizacji...Co do menu startowego, konieczne jest zastosowanie możliwości wyłączania w opcjach, też w aktualizacji...ale to niestety chyba nie tak prędko...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem, dzięki za odpowiedź... a już myślałem, że tylko ja mam coś nie tak, faktury dostaję na maila, a w menu PŁATNOŚCI pusto..
Szkoda, że z tego co widzę w Orange aktualizacje oprogramowania są tak bardzo rzadko, wręcz sporadycznie..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie jest wiadomość z piątku ( tylko nie wiem z którego ) .. Kamertyner .. - polski hit już u naz !