- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ustawić listę ulubionych z własną numeracją kanałów
Witam . Może niedługo bede miał Dekoder 4K Multi czy mozna w nim zmienic numeracje kanałów mam na mysli w liscie ulubionych , czy numeracja i tak bedzie taka jak na liscie głównej , czy cos moze sie zmieniło ?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Janusz241 Według mnie numeracja kanałów zostanie taka jak w menu głównym. Dodajesz jak dawniej (na kanale naciskasz OK, szukasz gwiazdki i naciskasz OK) zmieniasz P+ i P-, ale kolejność jest niestety narzucona
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Janusz241napisał(-a)...
czy cos moze sie zmieniło ?
Nie, nic się nie zmieniło i nie zmieni, IMHO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
to wygląda jakby numer kanału był jednocześnie identyfikatorem na liście uprawnień. To taki jeden z antywzorców SQL, AFAIR.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie rozumiem, dlaczego po prostu nie zrobią opcji, aby wyświetlały się programy z pakietu. To poważnie takie trudne dla speców z Orange czy po prostu lenistwo. Na dekoderze stream, jakoś się dało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mychalnapisał(-a)Nie rozumiem, dlaczego po prostu nie zrobią opcji, aby wyświetlały się programy z pakietu. To poważnie takie trudne dla speców z Orange czy po prostu lenistwo. Na dekoderze stream, jakoś się dało.
Widocznie na tamtym dekoderze było łatwe. Na innych dekoderach jest za trudne i raczej nie będzie.
A wystarczyło by zapisywać tę listę na koncie i ściągać razem z resztą konfiguracji przy starcie dekodera. No ale najwyraźniej to za trudne.