- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy na dekoderze 4K Multi można nagrywać na własnym dysku? Pauzowanie działa na każdym kanale?
Najlepiej jakby się wypowiedział ktoś, kto ma ten dekoder. Z tego co kojarzę to @KCRsse ostatnio się wypowiadał na temat tego dekodera, może coś podpowie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy na dekoderze 4K Multi można nagrywać na własnym dysku? Pauzowanie działa na każdym kanale?
@bocian235napisał(-a)Czy istnieje możliwość podłączenia do dekodera dysku HDD, aby nagrywać na nim programy/filmy z telewizji? Wiem, że jest multinagrywarka, ale z tego co się orientuję to tam nagrywa się programy w chmurze a mnie interesuje nagrywanie na dysku/pamięci.
Jak z pewnością wiesz jedną z różnic, może podstawową, pomiędzy chmurą a własnym dyskiem jest czas przechowywania nagranego materiału. I tutaj dysk oczywiście wygrywa. Natomiast, jeżeli Twoje zainteresowanie rejestrowaniem materiałów na dysku wiąże się z możliwością ich późniejszego odtworzenia/zgrania na PC, to możesz się zdziwić. Nie mam podpiętego dysku, więc nie sprawdzę tego organoleptycznie. Jednak, jeżeli pamięć mnie nie myli, to nagrywany materiał jest szyfrowany i nie ma możliwości odpalenia do na urządzeniu poza ICU100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ogóle nie chodzi mi o to, żeby zgrywać cokolwiek z tego dysku na kompa. Moja żona po prostu uwielbia wracać na przykład po roku do jakiegoś filmu. Lubimy też np trzymać jakieś firmy świąteczne. Dodatkowo nagrywarka w chmurze nie pozwala nagrywać wszystkiego a na dysku mogę każdy kanał i na każdym kanale mogę pauzować itd. a w chmurze nie na każdym.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »