Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Dekoder 4K ma dostęp do Netflixa?

Eliza91
Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy

Wiem, że  Dekoder 4K Stream oraz Samsung ICU1000 mają dostęp do Netflixa? A jak jest z Dekoderem 4K?

5 ODPOW. 5
Anonim
Nie dotyczy

Wiadomość zawiera hiperłącze
j131
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

@Eliza91 

Dla porządku: dekodera ICU1000 nie ma, jest ICU100. Określenie "dekoder 4k" jest niejednoznaczne, co najmniej trzy z oferty operatora obsługują 4k: ICU100, IWU200 i Stream 4k. Tak jak napisała @Anonim, Netflix nie jest dostępny na IWU200 (podobnie jak nie są na nim dostępne inne, alternatywne do linearnej TV multimedia). Na ICU100 Netflix jest dostępny od bardzo dawna i działa w w sumie poprawnie. Do działania apki Netflixa na Stream 4k co jakiś czas pojawiają się zastrzeżenia.

Highlighted
agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

@Eliza91 Z tego, co pamiętam podczas wyszukiwania wiedzy z pierwszego linka powyżej, to można się spodziewać niebawem...jak ustalaliśmy na AMA, to prace nad tym trwały już od pewnego czasu i myślę, że jako jedyny z dekoderów bez dostępu do tej usługi niebawem zostanie w niż wyposażony...

j131
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

@agat13napisał(-a)

@Eliza91 Z tego, co pamiętam podczas wyszukiwania wiedzy z pierwszego linka powyżej, to można się spodziewać niebawem...jak ustalaliśmy na AMA, to prace nad tym trwały już od pewnego czasu i myślę, że jako jedyny z dekoderów bez dostępu do tej usługi niebawem zostanie w niż wyposażony...

Grunt żeby nie wstrzymywać oddechu czekając, bo na bank można się udusić.

JerzyMarian1
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Jest od miesiąca.