- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy Dekoder 4K ma dostęp do Netflixa?
Wiem, że Dekoder 4K Stream oraz Samsung ICU1000 mają dostęp do Netflixa? A jak jest z Dekoderem 4K?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na ten moment nie ma. Temat był niedawno poruszany, widnieje też otwarte pomysły.
https://nasz.orange.pl/t5/Telewizja/Dekoder-IWU200-aplikacja-netflix/td-p/295877
https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Dodanie-aplikacji-Netflix-na-dekoderze-IWU200/idi-p/295879
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla porządku: dekodera ICU1000 nie ma, jest ICU100. Określenie "dekoder 4k" jest niejednoznaczne, co najmniej trzy z oferty operatora obsługują 4k: ICU100, IWU200 i Stream 4k. Tak jak napisała @Anonim, Netflix nie jest dostępny na IWU200 (podobnie jak nie są na nim dostępne inne, alternatywne do linearnej TV multimedia). Na ICU100 Netflix jest dostępny od bardzo dawna i działa w w sumie poprawnie. Do działania apki Netflixa na Stream 4k co jakiś czas pojawiają się zastrzeżenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Eliza91 Z tego, co pamiętam podczas wyszukiwania wiedzy z pierwszego linka powyżej, to można się spodziewać niebawem...jak ustalaliśmy na AMA, to prace nad tym trwały już od pewnego czasu i myślę, że jako jedyny z dekoderów bez dostępu do tej usługi niebawem zostanie w niż wyposażony...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13napisał(-a)@Eliza91 Z tego, co pamiętam podczas wyszukiwania wiedzy z pierwszego linka powyżej, to można się spodziewać niebawem...jak ustalaliśmy na AMA, to prace nad tym trwały już od pewnego czasu i myślę, że jako jedyny z dekoderów bez dostępu do tej usługi niebawem zostanie w niż wyposażony...
Grunt żeby nie wstrzymywać oddechu czekając, bo na bank można się udusić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest od miesiąca.