Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy

Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?

Było dobrze.

Ostatnio włączyłem dekoder i znowu czarny ekran na kanale Dla Ciebie.

W mozaice nawet nie jest widoczny.

Reklamacja zamknięta. Jest sens się o to boksować z Orange czy odpuścić?

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2305
  • 8737
  • 33

to zależy, czy Ci na tej treści rzeczywiście zależy, czy na czy innym Ci zależy

Anonim

Nie dotyczy

@pirenejnapisał(-a)

to zależy, czy Ci na tej treści rzeczywiście zależy, czy na czy innym Ci zależy

Nie chciałbym, żeby mi się to rozlazło na inne kanały w dekoderze. Ewidentnie Orange nie umie sobie z tym poradzić.

* Poprawiłem czytelność wpisu - Wiktor

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2701
  • 11138
  • 108

@Anonim  zauważyłem,  że ten czarny obraz nie pojawia się wtedy jeśli wejdziesz na menu infolinii dekodera IWU 200 czyli D-C-D i pózniej wyjdziesz z tego menu infolinii i wtedy obraz normalnie jest zarówno  na kanale CTV- dla Ciebie oraz na TVP World, Current Time a także Espreso TV. @Anonim  ten sposób który teraz napisałem to jest taki pomocniczy aby pojawiał się obraz na tych kanałach. Sprawdź czy u Ciebie tez się pojawia obraz po tej przeprowadzonej czynności?

Pozdrawiam 🙂

Anonim

Nie dotyczy

@Pablo5napisał(-a)

@Anonim  zauważyłem,  że ten czarny obraz nie pojawia się wtedy jeśli wejdziesz na menu infolinii dekodera IWU 200 czyli D-C-D i pózniej wyjdziesz z tego menu infolinii i wtedy obraz normalnie jest zarówno  na kanale CTV- dla Ciebie oraz na TVP World, Current Time a także Espreso TV. @Anonim  ten sposób który teraz napisałem to jest taki pomocniczy aby pojawiał się obraz na tych kanałach. Sprawdź czy u Ciebie tez się pojawia obraz po tej przeprowadzonej czynności?

Pozdrawiam 🙂

Przy kolejnym

włączeniu dekodera nadal masz obraz?

Spróbuję tego sposobu.

Anonim

Nie dotyczy

Dziwna sprawa teraz kanał załapał bez wchodzenia do menu dekodera...

Wieczorem był czarny ekran.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14226
  • 58474
  • 707

@AnonimCzyli problem dalej pozostaje nierozwiązany?

Anonim

Nie dotyczy

Wczoraj miałem w nocy czarny ekran i dźwięk z HBO.. Musiałem się nagimnastykowac by wejść do kanału. 2 krotna próba z pilota wciskając odpowiednie numery i się udało.

Dziś bez problemu kanał załapał przełączając góra-dół przez pilota 

W mozaice nadal go nie ma.

Anonim

Nie dotyczy

Bez sensu. Teraz nie załapał. Jak przełączałem kanały.

D-C-D wyszedłem z menu- czary mary jest kanał.

O co z tym chodzi?

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2701
  • 11138
  • 108

@Anonim  tego to ci nie powiem o co z tym chodzi ale żartując z tej sytuacji to powiem ci że może jest to kanał w trybie incognito czyli pojawia się i znika 😃 😉 Na WHD 80 ten kanał działa poprawnie jak surfujesz po kolei po kanałach zarówno do przodu jak i do tyłu 🙂 @Anonim na razie poczekajmy. Wydaje mi się, że dział techniczny Orange zagląda tutaj na forum, przygląda sie temu problemowi z brakiem obrazu na tych kanałach i może uda się naprawić ten problem 🙂

Pozdrawiam 🙂