Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy

Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?

No właśnie. Jak sobie dział techniczny testuje IWU 200 to może się kanał pojawić. Jakby próbowali za którymś razem to zobaczyli by czarny ekran.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 664
  • 2195
  • 3

Wczoraj jeszcze problem był na 258,783,784 dziś w końcu błąd zlikwidowany dekoder IWU 200 

Pozdrawiam 🙂 

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2696
  • 11112
  • 108

@ryba168  u mnie na kanałach nr 258, 783, 784 oraz 788 błąd z obrazem nadal jest 🙂

Pozdrawiam 🙂

• 664
  • 2195
  • 3

Edit u mnie nadal też ale rzadziej niż do tej pory

Anonim

Nie dotyczy

Czy kanał Dla Ciebie widzicie w mozaice?

U mnie okienko Water TV, a potem HBO HD.

• 664
  • 2195
  • 3

Ctv dla ciebie brak w mozaice kanał 0 pozdrawiam 🫠

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2696
  • 11112
  • 108

U mnie też ten kanał nie jest widoczny w mozaice na kanałe 0 na IWU 200 oraz WHD 80 🙂

Pozdrawiam 🙂

Anonim

Nie dotyczy

Rozmawiałem z informatykiem. Pracują nad tą sprawą. Nie wiedzą kiedy rozwiążą problem.

Według pracownika czatu mogę sobie ewentualnie wymienic IWU 200 na Multi w Salonie. Nie ma być z tym problemu. Oczywiście pozostaje dalej  dzierżawa za dekoder.

Zastanowię się.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14213
  • 58417
  • 706

@AnonimJuż pisaliśmy, ze mając na uwadze fakt, że aktualizacje softu dekoderów nie wychodzą często (raz, lub dwa razy na rok dla dekoderów starszego typu-tak wynika z naszych obserwacji) to szansa na szybkie poprawienie błędu, który zapewne jest znany i ujęty w jakichś poprawkach w przyszłości, nie nastąpi natychmiast. Takie rzeczy są robione przy zbiorze większych zmian w oprogramowaniu, a nie ad hoc.

Potwierdzenie naszej opinii, że możesz czekać lub wymienić na nowszy dekoder androidowy zawarł w odpowiedzi i wymieniony przez Ciebie konsultant czy technik. Uważam, ze piłeczka jest po Twojej stronie i niewiele do wątku da się jeszcze konkretnego dopowiedzieć

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2217
  • 10615
  • 89

Ten błąd powinien zostań naprawiony hotfixem.