- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?
No właśnie. Jak sobie dział techniczny testuje IWU 200 to może się kanał pojawić. Jakby próbowali za którymś razem to zobaczyli by czarny ekran.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?
Wczoraj jeszcze problem był na 258,783,784 dziś w końcu błąd zlikwidowany dekoder IWU 200
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ryba168 u mnie na kanałach nr 258, 783, 784 oraz 788 błąd z obrazem nadal jest 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Edit u mnie nadal też ale rzadziej niż do tej pory
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy kanał Dla Ciebie widzicie w mozaice?
U mnie okienko Water TV, a potem HBO HD.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ctv dla ciebie brak w mozaice kanał 0 pozdrawiam 🫠
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie też ten kanał nie jest widoczny w mozaice na kanałe 0 na IWU 200 oraz WHD 80 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozmawiałem z informatykiem. Pracują nad tą sprawą. Nie wiedzą kiedy rozwiążą problem.
Według pracownika czatu mogę sobie ewentualnie wymienic IWU 200 na Multi w Salonie. Nie ma być z tym problemu. Oczywiście pozostaje dalej dzierżawa za dekoder.
Zastanowię się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimJuż pisaliśmy, ze mając na uwadze fakt, że aktualizacje softu dekoderów nie wychodzą często (raz, lub dwa razy na rok dla dekoderów starszego typu-tak wynika z naszych obserwacji) to szansa na szybkie poprawienie błędu, który zapewne jest znany i ujęty w jakichś poprawkach w przyszłości, nie nastąpi natychmiast. Takie rzeczy są robione przy zbiorze większych zmian w oprogramowaniu, a nie ad hoc.
Potwierdzenie naszej opinii, że możesz czekać lub wymienić na nowszy dekoder androidowy zawarł w odpowiedzi i wymieniony przez Ciebie konsultant czy technik. Uważam, ze piłeczka jest po Twojej stronie i niewiele do wątku da się jeszcze konkretnego dopowiedzieć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten błąd powinien zostań naprawiony hotfixem.