Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy

Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?

Kilka razy sprawdziłem i kanały się wczytują. Na waszych IWU 200 możecie sprawdzić. Czy na stałe- zobaczymy.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2344
  • 8922
  • 33

He he, ja też pewnego dnia sprawdzałem wiele razy do wieczora i działało. Po tym jak po poranku zaalarmowałeś że nie działało i u mnie też nie działało. Uważam że to jest coś nie tak z rozgłaszaniem zawartości tych właśnie kanałów i tu jest pierwotny błąd, a różne dekodery różnie sobie z tym radzą. Być może IWU gorzej niż inne.

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2729
  • 11251
  • 110

@Anonimja też sprawdzałem teraz kilkukrotnie  ten kanał CTV- Dla Ciebie oraz  TVP World, Current Time i  Espresso TV wczytują się, obraz pojawia się 🙂

Pozdrawiam 🙂

Anonim

Nie dotyczy

Potwierdzam, że to naprawili.

Ciekawe, czy jakiś taki chociaż mały wpływ my mieliśmy tutaj jako społeczeność ? . 😉

*jak zobaczę jeszcze raz czarny ekran to na 100% wymieniam na multi.  😄

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2729
  • 11251
  • 110

@Anonimwydaje mi się że mieliśmy jakiś mały wpływ na rozwiązanie tego problemu 😉

Pozdrawiam 🙂