- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?
Kilka razy sprawdziłem i kanały się wczytują. Na waszych IWU 200 możecie sprawdzić. Czy na stałe- zobaczymy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?
He he, ja też pewnego dnia sprawdzałem wiele razy do wieczora i działało. Po tym jak po poranku zaalarmowałeś że nie działało i u mnie też nie działało. Uważam że to jest coś nie tak z rozgłaszaniem zawartości tych właśnie kanałów i tu jest pierwotny błąd, a różne dekodery różnie sobie z tym radzą. Być może IWU gorzej niż inne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimja też sprawdzałem teraz kilkukrotnie ten kanał CTV- Dla Ciebie oraz TVP World, Current Time i Espresso TV wczytują się, obraz pojawia się 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Potwierdzam, że to naprawili.
Ciekawe, czy jakiś taki chociaż mały wpływ my mieliśmy tutaj jako społeczeność ? . 😉
*jak zobaczę jeszcze raz czarny ekran to na 100% wymieniam na multi. 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimwydaje mi się że mieliśmy jakiś mały wpływ na rozwiązanie tego problemu 😉
Pozdrawiam 🙂
- « Poprzedni
- Następny »