- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?
Było dobrze.
Ostatnio włączyłem dekoder i znowu czarny ekran na kanale Dla Ciebie.
W mozaice nawet nie jest widoczny.
Reklamacja zamknięta. Jest sens się o to boksować z Orange czy odpuścić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak obrazu na kilku kanałach na IWU 200 - czy można z tego powodu wymienić na 4K Multi?
to zależy, czy Ci na tej treści rzeczywiście zależy, czy na czy innym Ci zależy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pirenejnapisał(-a)
to zależy, czy Ci na tej treści rzeczywiście zależy, czy na czy innym Ci zależy
Nie chciałbym, żeby mi się to rozlazło na inne kanały w dekoderze. Ewidentnie Orange nie umie sobie z tym poradzić.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim zauważyłem, że ten czarny obraz nie pojawia się wtedy jeśli wejdziesz na menu infolinii dekodera IWU 200 czyli D-C-D i pózniej wyjdziesz z tego menu infolinii i wtedy obraz normalnie jest zarówno na kanale CTV- dla Ciebie oraz na TVP World, Current Time a także Espreso TV. @Anonim ten sposób który teraz napisałem to jest taki pomocniczy aby pojawiał się obraz na tych kanałach. Sprawdź czy u Ciebie tez się pojawia obraz po tej przeprowadzonej czynności?
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5napisał(-a)@Anonim zauważyłem, że ten czarny obraz nie pojawia się wtedy jeśli wejdziesz na menu infolinii dekodera IWU 200 czyli D-C-D i pózniej wyjdziesz z tego menu infolinii i wtedy obraz normalnie jest zarówno na kanale CTV- dla Ciebie oraz na TVP World, Current Time a także Espreso TV. @Anonim ten sposób który teraz napisałem to jest taki pomocniczy aby pojawiał się obraz na tych kanałach. Sprawdź czy u Ciebie tez się pojawia obraz po tej przeprowadzonej czynności?
Pozdrawiam 🙂
Przy kolejnym
włączeniu dekodera nadal masz obraz?
Spróbuję tego sposobu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziwna sprawa teraz kanał załapał bez wchodzenia do menu dekodera...
Wieczorem był czarny ekran.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimCzyli problem dalej pozostaje nierozwiązany?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczoraj miałem w nocy czarny ekran i dźwięk z HBO.. Musiałem się nagimnastykowac by wejść do kanału. 2 krotna próba z pilota wciskając odpowiednie numery i się udało.
Dziś bez problemu kanał załapał przełączając góra-dół przez pilota
W mozaice nadal go nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez sensu. Teraz nie załapał. Jak przełączałem kanały.
D-C-D wyszedłem z menu- czary mary jest kanał.
O co z tym chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tego to ci nie powiem o co z tym chodzi ale żartując z tej sytuacji to powiem ci że może jest to kanał w trybie incognito czyli pojawia się i znika 😃 😉 Na WHD 80 ten kanał działa poprawnie jak surfujesz po kolei po kanałach zarówno do przodu jak i do tyłu 🙂 @Anonim na razie poczekajmy. Wydaje mi się, że dział techniczny Orange zagląda tutaj na forum, przygląda sie temu problemowi z brakiem obrazu na tych kanałach i może uda się naprawić ten problem 🙂
Pozdrawiam 🙂