- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
szalone dni, przedluzenie umowy
Uważam że jest to kwestia do przedyskutowania @Piotrekk85. Czasem burza mózgów potrafi zdziałc cuda 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):@Piotrekk85 uważam że wystarczy dokładnie wyszczególnić kwotę abonamentu, kwotę (ratę) za telefon, wyszczególnić upusty i w podsumowaniu dodać kwotę aktywacji i podać do informacji że pierwszy rachynek wyniesie tyle i tyle a od drugiej faktuty tyle i tyle 🙂 Trzeba to bardziej zrozumiale "rozłożyć".
@Anonimz tym pierwszym rachunkiem to też nie jest łatwo, bo przy abonamentach wszystko zależy do której grupy terminów Cię włączą - ile dni minie od uruchomienia usług do daty płatności... Przypomnij sobie pewne tematy poruszane tu na forum "wysoki pierwszy rachunek" itp.
@Piotrekk85ja osobiście jestem zwolennikem "sprzedaży" telefonów z jednorazową opłatą. Ewentualnie wybór klienta - płacisz jednorazowo więcej, czy mało albo dużo mniej i godzisz się na doliczanie części opłaty za sprzęt do abonamentu. Oczywiście gdy chodzi o droższe "słuchawki".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 widzę że masz ten sam problem że spacjami pomiędzy nickiem a tekstem co ja. A może warto pójść prościej - ratę za telefon podać całkiem na osobnej "fakturze"?? I po podsumowaniu Tych dwóch faktur będzie jedna podsumowująca nasz rachunek, kwotę do zapłaty??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):@Misiek62 widzę że masz ten sam problem że spacjami pomiędzy nickiem a tekstem co ja. A może warto pójść prościej - ratę za telefon podać całkiem na osobnej "fakturze"?? I po podsumowaniu Tych dwóch faktur będzie jedna podsumowująca nasz rachunek, kwotę do zapłaty??
@Anonim zauważyłem "sklejkę" ale nie chce mi się edytować - poprawiać.
Co do wyszczególnienia składników kosztów dla faktury - to jak sobie sprawdzałem wybór telefonu i koszty, na stronie jest informacja co się składa na daną opłatę, nie wiem czy na fakturze. Myślę, że dla czytelności warto aby także w fakturze były poszczególne elementy rozpisane w taki sposób że jest czytelne a+b+c-e-f=x
- « Poprzedni
- Następny »