- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"MAX"-iu na 510100100
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"MAX"-iu na 510100100
@Piotrekk85, miałem "przyjemność" doświadczyć "intuicyjności" boota w zwìązku z awarìą na łączach. Opiszę w innym wątku, ale dzisiaj (tylko i aż tylko) na Samsungu GT-S5610 udało mu się najpierw "postraszyć" opłatami, a potem wygenerował zgłoszenie. Tyle dobrych wieści w temacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"MAX"-iu na 510100100
@Anonimnapisał(-a)
@Piotrekk85napisał(-a)
Tak powinno działać. A nie działa?Skoro tak twierdzisz @Piotrekk85 i @Ela12, to widocznie tak musi być.Mój tok rozumowania ukierunkowany był na kolor zielony, ponieważ we wszystkich możliwych ustawieniach, z którymi się spotykam, kolor szary, jego odcienie, czy matowa mgła kojarzą mi się z brakiem dostępu.
Zanim napisałam w tym wątku posta, zrobiłam, @Anonim, mały eksperyment: zadzwoniłam do swego syna siedzącego w drugim pokoju, oczywiście uprzedzając go o eksperymencie przedtem. I cała rzecz wyszła tak, jak to napisałam w swoim poście. Mogłeś @Anonim zrobić coś podobnego...
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"MAX"-iu na 510100100
@Ela12, mam nadzieję, że nie będę musiał "męczyć" MAX-a na smartfonie. Na drugim telefonie wysłuchał mnie i ocenię te eksperymentalne rozwiązania przy okazji, tfu, tfu! ewentualnej awarii. Na razie mam wystarczająco dosyć "atrakcji" od wczorajszej awarii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"MAX"-iu na 510100100
@Wiktor, możesz mi potwierdzić, bądź zaprzeczyć, czy zauważony w jednym z Twoich postów screen działa, czy specjalnie wyciszyłeś...
https://nasz.orange.pl/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/Abonament/page/2/thread-id/14415
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"MAX"-iu na 510100100
@Wiktor, chociaż wcześniej @Piotrekk85 otrzymał rozwiązanie, Ty utwierdziłeś mnie na 300%
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"MAX"-iu na 510100100
Czasami bywa, ale złóż to na karb młodego wieku i malutkiej beczce soli (z kiszoną kapuchą) zjedzonej w życiu. Wiem to po starszym od Ciebie potomku
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »