Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dlaczego nie dostałem faktury?

Poziom 4, Obserwator Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

Zawsze e-faktura przychodziła na mojego maila, niestety do dzisiaj najnowsza nie przyszła. W Mój Orange, tej faktury w formie PDF nie da się pobrać, a ja chcę ją mieć Emotikon: sfrustrowany Nie wiem co się stało, do tej pory wszystko było okej, a żadnych ustawień nie zmieniałem

5 ODPOW. 5

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3372
  • 8177
  • 152

Potrzebna jest bezpośrednia weryfikacja konta, dlatego w takim celu polecam kontakt z BOK jeśli informacja potrzebna jest na dziś, to zadzwoń, tylko połączenie jest płatne. Jeśli możesz zaczekać do Poniedziałku, to od g 7:00 po zalogowaniu się na Mój Orange dopytaj na Czacie (bezpłatnie).

Anonim

Nie dotyczy

Proponuję kontakt telefoniczny lub czat, tu tej sprawy nie wyjaśnisz, to tylko forum i nikt nie ma wglądu w twoje konto czy usługi.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5511
  • 18731
  • 186

@Zdenerwowany2 zakładam, że info o wystawieniu faktury dostałeś SMS, zobacz co piszą na stronie Orange Pytania i odpowiedzi dotyczące e-faktury

Generalnie, chodzi o to, że "Standardowo e-fakturę mailem otrzymujesz do 3 dni po jej wystawieniu."

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2191
  • 6346
  • 206

Jest jakiś problem z fakturami z okresu rozliczeniowego 19 do 18 każdego miesiąca. Też nie dostałem. Na infolinii powiedzieli że problem globalny i trzeba czekać. Moi znajomi mają to samo.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1180
  • 2463
  • 70

Potwierdzam informacje od @Arti_Kn_Pl.