- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakończenie Love i przejście na prepaid
Czy ktoś z Was przerabiał ostatnio zakończenie Love i przejście z telefonem na prepaid?
W trakcie składania wypowiedzenia konsultantka przekazała info, że do przejścia numeru komórkowego z Love na prepaid potrzebna jest droga reklamacyjna i oddzielny telefon na infolinię, bo sama tego zrobić nie może.
Wypowiedzenie zostało przyjęte.
Zadzwoniłem ponownie i kolejna konsultantka powiedziała że reklamacja nie jest potrzebna, wyklikała w systemie przejście telefonu na prepaid jeden dzień przed dniem z którym jest wyłączenie Love.
W związku z tym, że forum pełne jest dyskusji o problemach z telefonem na koniec Love, i ile konsultantów tyle pomysłów, jeśli ktoś z Was to przerabiał i wie czy ta droga ma szansę powodzenia czy to tylko zasłona dymna, dajcie proszę znać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@the_woocash długo bezpośrednia migracja była niedostępna. Ogólnie było przez postępowanie reklamacyjne.
Może coś się zmieniło, ale najbezpieczniejsza opcja, to przeniesienie numeru do innej sieci. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może coś zmienili, tym bardziej, że Orange Love jest wygaszane.
Jak "przeklikała" to powinno zadziałać. Warto jednak mieć jakieś potwierdzenie. Może jest jakiś ślad w "Moje sprawy" w Mój Orange. Monitoruj przed zakończeniem umowy. I daj znać czy się udało 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@the_woocash Kiedyś rzeczywiście nie było możliwości takiej migracji. Ale to przeklikanie jest możliwe już od dłuższego czasu Problem w tym, że chyba nie wszyscy konsultanci mają w tej kwestii odpowiednią wiedzę lub możliwości stąd różne rozbieżności także w relacjach tej sprawy na forum
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powinieneś dostać sms z potwierdzeniem zlecenia lub odrzuceniem go. Zadzwon lub napisz do nastepnego i zapytaj jaki jest jego status, skoro cos przyjeli...