- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, Mam telefon na abonament w bardzo skromnej taryfie Smart Plan Mini i dokupiłem drugi abonament w Orange o znacznie szerszym zakresie. Czy jest mozliwość dokonanie wzajemnej wymiany numerami tych abonamentów tzn. numer nowego przejdzie na Smart Plan Mini a ten stanie się numerem nowozakupionego abonamentu - umowy na nowy abonament jeszcze nie podpisałem, jest w drodze. Konsultant twierdził że nie jest to możliwe ale zostałem już nauczony przez Orange że ich konsultantom nie mozna do końca wierzyć szczególnie gdy pojawia się coś "skomplikowanego" wiec próbuje jeszcze zweryfkować otrzymaną informację.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):Myślę że nie jest to możliwe. A nie lepiej było z tym starym numerem przemigrować do nowej oferty?? Może miałeś taką opcję??
Też bym rozważał zmianę posiadanej taryfy, ale po chwili pomyślałem, że pewnie poprostu potrzebny był drugi numer.... Pozostaje wykorzystywać do kontaktowania się ten nowy numer z bogatszym abonamentem, a w międzyczasie znajomych informować o "migracji do innego numeru".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wzajemna zamiana numerami dwu abonamentów.
Ja bym jednak wierzył konsultantom. Nie da się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak się nie da to trudno dam sobie jakoś radę ale zawsze wolę sprawdzić bo tyle "nie da się" już słyszałem a potem okazywało się coś innego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę że nie jest to możliwe. A nie lepiej było z tym starym numerem przemigrować do nowej oferty?? Może miałeś taką opcję??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):Myślę że nie jest to możliwe. A nie lepiej było z tym starym numerem przemigrować do nowej oferty?? Może miałeś taką opcję??
Też bym rozważał zmianę posiadanej taryfy, ale po chwili pomyślałem, że pewnie poprostu potrzebny był drugi numer.... Pozostaje wykorzystywać do kontaktowania się ten nowy numer z bogatszym abonamentem, a w międzyczasie znajomych informować o "migracji do innego numeru".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak, to miałem na mysli gdy napisałem że bedę musiał sobie jakoś radzić. Nie mam telefonu z dualem więc przez kilka miesięcy bedę męczył się z dwoma komórkami.