- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niechce uslugi gdzie jest dziecko prosze ja deaktywowac Jurek Zaucha
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wirus4 wyślij STOP GJD na bezpłatny numer 8082 - update. poprawiłem błędną treść (usunąłem jedną literę).
16-11-2017 07:48
Może lepiej zacytuję cały akapit z regulaminu, bo nie wiem w ramach jakiego pakietu masz tę usługę: "
Dopisane przez moda:
Uaktualniony odnośnik cytowanego powyżej tekstu znajduje się w pkt. 21 bieżącego regulaminu usługi.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyłączenie gdzie jest dziecko
Wirus4 napisał(-a):
Niechce uslugi gdzie jest dziecko prosze ja deaktywowac
To po co ją aktywowałeś? Ktoś kazał? Rodzice? 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wszystko na cycus glancuś jest opisane naten temat tutaj
http://www.gdziejestdziecko.pl/orange/?search=active&query=Gdzie%20Jest%20Dziecko
wiem, bo sam nie dawno miałem przyjemność to wyłaczac
gdyby komuś sie nie chciało szukac, to... http://www.gdziejestdziecko.pl/jak-zrezygnowac-z-uslugi 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wirus4 wyślij STOP GJD na bezpłatny numer 8082 - update. poprawiłem błędną treść (usunąłem jedną literę).
16-11-2017 07:48
Może lepiej zacytuję cały akapit z regulaminu, bo nie wiem w ramach jakiego pakietu masz tę usługę: "
Dopisane przez moda:
Uaktualniony odnośnik cytowanego powyżej tekstu znajduje się w pkt. 21 bieżącego regulaminu usługi.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wirus4 napisał:
Kocham orange ale nielubie uslugi gdzie jest dziecko bo niejest zadarmo
Ale może zawarte w tym temacie posty okazały się w jakimś stopniu pomocne?
Jeśli tak, to skorzystaj...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzien dobry, a czy ktoś z was właczał kiedykolwiek ten pakiet świadomie? czy jest to jakaś usługa którą Orange aktywowało bez naszej wiedzy, ja nigdzie nie mam informacji o właczeniu tej usługi, nie mam konta, nigdy nie wysyłałem zadnych SMS START GJD czy START GJDP a usługa działała mi mimo wszystko po tym jak otrzymałem 3 jakieś same informacje ze jest taka usługa, to tych premimu SMS otrzymałem kilka zanim wysłałem STOP GJDP. Pytam bo moze ktoś składał reklamacje jak sie to stało ze usługa została w ogóle aktywowana w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam dokładnie to samo,,, Nieścisłości w rachunku wykazały ze płacę za jakis GJD,,, teraz dopiero wiem co to jest ,,, Nigdy tego nie aktywowałem, nie mam dzieci ani potrzeby szpiegowania,, Teraz muszę to jakoś wyłączyć bo pewnie samo w drugą stronę się to nie zrobi,,,,,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam tą samą sytuację. Włączyłam cykliczną pakiet, za który miałam płacić 25 zł miesięcznie, a tu się okazuje, że pieniądze znikają z konta i ciągle musiałam doładowywać więcej niż 25 zł. Sprawdziłam szczegółowo historię na koncie a tam 6,15 zł co tydzień za GJD, za usługę, której nigdy nie włączałam. Na jakiej podstawie zostało to włączone? Czy można to reklamować???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Słyszałem o jakichś SMSach informujących o tej usłudze, tylko nie pamiętam, czy należało na nie jakoś konkretnie odpowiedzieć... w efekcie czego usługa była aktywowana.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »