- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
mam umowę w Orange dwie karty SIM:
-Smart Plan Multi II (59,98 zł),
-LTE FreeNet SIMO (24,91 zł).
Na pierwszym mam 500 MB Internetu na drugim 5 GB (mam dwa numery tam do tych kart sim połączen na jednym koncie Orange). Cały pakiet internetu niby miał być połączony i po zalogowaniu się do mojgo konta Orange widnieje napis:
Internet Pozostało 4.73 GB
i napis
Orange Free Net - wspólny pakiet GB na konto Pozostało 4.65 GB
Czemu gdy korzystam teraz tylko z tej karty SIM co domyślnie ma tylko 500mb przyszedł SMS o treścI:
"Wykorzystałes 80% srodkow z pakietu 0,5 GB. Po przekroczeniu 0,5 GB dalsze rozliczenie transferu danych nastąpi z kolejnego pakietu 2 GB."
Nie do końca teraz rozumiem, będę musiał coś dopłacać choć na drugiej karcie jest jeszcze sporo jak dla mnie transferu i jest potem i tak lejek?
Wcześniej tego nie zauważyłem ponieważ korzystałem z dual SIM z transferu SIM2, teraz już wyciągłem tą kartę ponieważ gdy z dwóch korzystam to bardzo jadło baterie.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
w ramach Smart Plan Multi II posiadasz pakiet 0.5 GB po jego wykorzystaniu uruchamia się dodatkowy pakiet 2GB w cenie 10 zł.
Dopiero gdy wykorzystasz ww. pakiet środki będą rozliczane z pakietu na konto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
w ramach Smart Plan Multi II posiadasz pakiet 0.5 GB po jego wykorzystaniu uruchamia się dodatkowy pakiet 2GB w cenie 10 zł.
Dopiero gdy wykorzystasz ww. pakiet środki będą rozliczane z pakietu na konto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś